airBaltic atbalstīs Eiropas čempionātu basketbolā

Lietuvas Basketbola federācija (LBF) un Baltijas aviokompānija airBaltic parakstīja līgumu, kurš paredz, ka aviokompānija kļūst par LBF sponsoru 2011.gadā, kā arī par Eiropas čempionāta basketbolā oficiālo aviolīniju.

Šī sadarbība mums ir ļoti būtiska, jo tā nodrošinās ērtus un ātrus savienojumus visiem dalībniekiem, federācijas darbiniekiem un viesiem. Esam ļoti priecīgi parakstīt līgumu ar airBaltic, jo čempionāts pulcēs ļoti daudz cilvēku un mums ir vajadzīga uzticama aviolīnija. Aviokompānija sniegs atbalstu arī izplatot informāciju par čempionātu ārzemēs, LBF prezidents Vlads Garasts.

Esam priecīgi, ka varējām parakstīt šo līgumu. Uzskatām, ka tieši basketbols ir labākais veids, kā izplatīt ziņas par Lietuvu, palielināt interesi par mūsu valsti un piesaistīt tūristus. Mēs ar nepacietību gaidām Eiropas čempionātu basketbolā gan tāpēc, ka tas ir ievērojams pasākums, gan arī tāpēc, ka tas palīdzēs mūsu tautsaimniecībai un aviācijas industrijai. Darīsim visu iespējamo, lai informācija par čempionātu būtu pieejama visās ārvalstu lidostās.

airBaltic izpildviceprezidents un vadītājs Lietuvā Tadass Vizgirds

Atzīmējot airBaltic atbalstu, īpaša airBaltic Bombardier Q400 NextGen lidmašīna tika rotāta ar Eiropas čempionāta basketbolā logotipu. Sākotnēji tā devās uz Parīzi, bet līdz pat čempionāta beigām, tā lidos uz daudzām Eiropas pilsētām, kuras apkalpo airBaltic. Aviokompānija un LBF pirmās čempionāta biļetes spēlei, kurā piedalīsies Francijas komanda, pasniedza visiem pasažieriem, kuri lidoja uz Francijas galvaspilsētu.

Eiropas čempionāts basketbolā norisināsies no 31.augusta līdz 18.septembrim sešās Lietuvas pilsētās – Viļņā, Kauņā, Šauļos, Klaipēdā, Panevēžā un Alītā. Čempionātā piedalīsies 24 labākās komandas no Eiropas. 90 spēļu laikā tiks noskaidroti medaļu ieguvēji, kā arī komandas, kuras iegūs ceļazīmi uz Olimpiskajām spēlēm.

airBaltic apkalpo trīs Lietuvas lidostas – Viļņas, Kauņas un Palangas. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenie akcionāri: Latvijas valsts 52.6% akciju, SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. airBaltic flotē ir29lidmašīnas: sešasBoeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmitFokker 50, un trīsBombardier Q400Next Gen.airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma anna.aero ANNIES balvu kā Eiropas lielākā valsts aviokompānija pēc jaunatvērto reisu skaita.airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80479002sec.