Kurās lidmašīnās ir garšīgākais ēdiens?

Kura lidsabiedrība piedāvā visgaršīgāko ēdienu lidojuma laikā? Protams, ka to vislabāk var novērtēt pasažieri, un viņi atzīstas – labāko ēdienu pasniedz Turkish Airlines.

Vistu, zivi vai makaronus? – šis ir viens no tipiskākajiem jautājumiem, kādu lidmašīnas apkalpe uzdod pasažieriem, kad lidmašīna pacēlusies debesīs. Ēdienam klāt – remdena kola vai tomātu sula, pēc tam – pārlieku karsta šķīstošā kafija vai plastmasas krūzīte ar lēto „maisiņtēju”: tāda ir bēdīgā gastronomiskā realitāte lidojuma laikā.

Lēto lidojumu interneta meklētājs Skyscanner ar tikko veiktas pasažieru aptaujas rezultātiem demonstrē, ka var būt arī citādāk. Tā aicināja ekonomiskās klases pasažierus, kas caur šo meklētāju iegādājās lidojuma biļetes, piedalīties aptaujā par pasniegtā ēdiena kvalitāti. Aptaujas dalībniekiem bija jāpievērš uzmanība ne tikai garšai (kurš gan runā par „garšas piedzīvojumu” saistībā ar lidmašīnu ēdienkarti?), bet arī ēdiena izskatam.

Pētījumā apkopoti dati par 19 lidsabiedrībām no visas pasaules, izvērtēšanā piedalījās vairāk nekā 100 regulāri ceļojošu pasažieru, kas biļešu pirkšanas brīdī pieteicās kā „ēdiena testētāji”. Par katras lidsabiedrības pasniegtā ēdiena kvalitāti tika iesniegtas ne mazāk kā piecas aizpildītas aptaujas anketas.

Rezultāts: visgaršīgāko ēdienu augstu gaisā pasniedz Turcijas lidsabiedrība Turkish Airlines. Atzinīgu vērtējumu par to sniedza 86 procenti vērtētāju, kas atzīmēja gan ēdienkartes piedāvāto daudzveidību, kur iekļauti arī pildīti baklažāni un bumbieru torte ar valriekstiem, gan specifiskās izvēles iespējas, piemēram, bērnu ēdienkarti, košera ēdienus un veģetāru maltīti.

Otrajā vietā iekļuvusi Singapore Airlines, trešajā – Etihad no Apvienotajiem Arābu Emirātiem. Vācijas Lufthansa spējusi ieņemt tikai priekšpēdējo – 18. vietu.

Pētījuma autori apliecina – pieņēmums, ka lidmašīnu ēdiens ir nebaudāms, pamazām kļūst par pagātni, jo pieaugošas konkurences apstākļos lidsabiedrības cenšas viena otru pārspēt arī gastronomijas jomā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15180898sec.