airBaltic jauniešiem Ēnu dienās piedāvā papildus stjuartu un pilotu vakances

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic, kas ir atzīta par populārāko darba devēju Latvijā, Ēnu Dienās piedāvā papildus pilotu un stjuartu vakances tiem jauniešiem, kas vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu.

Jānis Vanags, airBaltic korporatīvo komunikāciju viceprezidents: „Esam patiesi priecīgi par lielo popularitāti un atsaucību skolēnu vidū. Pērn saņēmām teju 1000 pieteikumus, un šogad interese ir krietni augusi, tāpēc arī piedāvājam papildus vakances uz pilotu un stjuartu profesijām. Tās ļaus īstenot daudzu jauniešu sapņus un ielūkoties šo profesionāļu ikdienas darbā.”

airBaltic ir atzīta par populārāko darba devēju Latvijā darba meklētāju vidū 2011.gadā. Tas noskaidrots interneta personāla atlases uzņēmuma CV-Online veiktajā pētījumā. Jau otro gadu pēc kārtas airBaltic ir atzīts par iekārotāko darba devēju Latvijā. Pēdējo piecu gadu laikā aviokompānija konsekventi bijusi starp iekārotākajiem darba devējiem. Kopš 2007.gada airBaltic ir konsekventi ierindojies starp trim iekārotākajiem darba devējiem (iekārotākais 2010.gadā, otrais iekārotākais 2009.gadā, trešais iekārotākais 2008. un 2007.gadā).

Pērn airBaltic saņēma gandrīz 1000 skolēnu pieteikumus Ēnu dienā, kļūstot par vēsturē vispieprasītāko darba devēju šajā projektā.

Pašlaik airBaltic nodarbina vairāk nekā 1200 profesionāļus. airBaltic darbinieku vidū ir gandrīz 30 nāciju pārstāvji.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Pieteikšanās uz airBaltic vakancēm Ēnu dienā: www.enudiena.lv/

  

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit četras lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmit Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. Šī gada vasarā airBaltic saņēma anna.aero ANNIES balvu kā Eiropas lielākā valsts aviokompānija pēc jaunatvērto reisu skaita. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62638807sec.