airBaltic uzlabo lidojumus uz Stambulu, Turcijā

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic 2013. gada 31. martā uzsāks lidojumus no Rīgas uz Stambulas Sabihas Gekčenas starptautisko lidostu. Uzlabotais lidojumu saraksts nodrošinās ērtu ceļošanu starp divām lidostām, kā arī uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā, Krievijā un NVS valstīs.

Mihaels Grimme, airBaltic komercdirektors: "Pārceļot lidojumus uz Stambulas Sabihas Gekčenas lidostu, mēs varam uzlabot mūsu lidojumu grafiku un lidojumu savienojumus caur Rīgu ceļotājiem no/uz Baltijas valstīm, Skandināvijas, Krievijas un NVS valstīm. Šīs lidostas izmantošana arī ļaus mūsu klientiem saīsināt brauciena laiku no lidostas uz Stambulas centru."

Lidojumi (no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā)

Lidojumu dienas

Uzlabojumu datums

Cena* pamata klasē

Stambula  (Turcija)

Katru dienu

2013.gada 31.marts

LVL 39 /55 EUR


*Zemākā pieejamā cena, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – www.airbaltic.com

airBaltic no Rīgas uz Stambulas Sabihas Gekčenas lidostu veiks lidojumus katru dienu. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737-300 lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni divas stundas un piecdesmit piecas minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 39 (EUR 55), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com

Uzsākot airBaltic lidojumus uz Stambulas Sabihas Gekčenas lidostu, tās pārvaldes kompānija ISG vienu mēnesi airBaltic klientiem piedāvās bezmaksas autobusa pakalpojumus nokļušanai no lidostas uz Taksima laukumu un atpakaļ.

airBaltic ir ieviesis sešus jaunus galamērķus 2013.gada vasarai – Prāga (Čehija), Hevīza-Balatona (Ungārija), Olbija (Sardīnija, Itālija), Rijeka (Horvātija), Larnaka (Kipra) un Malta.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit deviņas lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, septiņas Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.airbaltic.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76518083sec.