Nosauktas pasaulē aizraujošākās lidostas

Pieaugošais lidostu skaits, liek lidostām pārdomāt pakalpojumu piedāvājumu klientiem, kamēr tie gaida savu reisu. Lidostu izklaides piedāvājumi patiešām pārsteidz – dzīvā mūzika, mākslas izstādes, kino, ledus halles un citas aktivitātes, kas lidostas padara par unikālu vietu ceļotājiem.

Singapūra

Singapūras Čangi lidosta ir ne tikai Dienvidaustrumāzijas vadošais gaisa transporta mezgls, bet arī viena no oriģinālākajām lidostām, kur padomāts par izklaidēm pasažieriem. Lidostā atrodas milzīgs komplekss ar bezvadu internetu, jumta baseinu un džakuzi, kas pasažieriem tika atvērts jau deviņdesmito gadu beigās. Šobrīd kompleksam pievienojusies arī mākslas galerija un slidkalniņš bērniem. Pozitīvi, ka lidosta piedāvā bezmaksas pilsētas ekskursiju pasažieriem, kuriem lidostā jāpavada vismaz piecas stundas.

Nešvila

Nešvilu uzskata par amerikāņu mūzikas šūpuli. Pateicoties pilsētas mūzikas bagātībai, Nešvilas starptautiskā lidosta piedāvā regulārus dzīvās mūzikas koncertus gan ceļotājiem, gan mūzikas entuziastiem. Lidostā atrodas četras skatuves. Katru gadā lidostā notiek apmēram 100 bezmaksas koncerti.

Sanfrancisko

Dažādas mākslas instalācijas kļūst populārās lidostās visā pasaulē, bet Sanfrancisko starptautiskā lidosta jau 30 gadus pasažieriem sniedz ieskatu mākslas darbos. Sanfrancisko muzejs, kas sastāv no 20 galerijām, atrodas gar četriem termināliem. Muzejs tika atklāts 1980. gadā.

Inčeon – Seula

Inčeonas lidosta ārpus Seulas – Dienvidkorejā, iemantojusi popularitāti par izcilību. Lidostas komplekss ir viena no noslogotākajām pasažieru un transporta lidostām pasaulē, kā arī saņēmusi apbalvojumu kā pasaules labākā lidosta, vērtējot tās kvalitāti. Lidostas panākumus veido virkne dažādu atrakciju un iespēju, kā pavadīt laiku starp lidojumiem. Ledus halle, kazino, spa un sauna ir tikai dažas no iespējām, ko piedāvā minētā lidosta.

Minhene

Minhene ir slavena ar Oktoberfest alus festivāliem, bet Minhenes lidostas mērķis ir parādīt izslāpušajiem pasažieriem piemēru, kā baudīt alu. Lidostā atrodas Bāvārijas stila taverna, kur atrodas alus darītava un vācu alus dārzs. Kā jau ierasts Oktoberfest alus festivālos, arī Minhenes lidostas taverna organizē dzīvās mūzikas programmas noslogotākajos periodos.

Sidneja

Dažādi augi rotā vairums lidostu visā pasaulē, tomēr Sidnejas starptautiskā lidosta visvairāk izceļas ar zaļajiem dekoriem. Lidosta ir mājvieta 8.400 augiem. Augi sniedz mieru gan lidostas restorānos, gan spa telpās, gan biznesa centrā un bibliotēkā.

Honkonga

13,8 metrus augsts un 22,4 metrus plats, Honkongas starptautiskās lidostas kinoteātris ir Ķīnā lielākais kinoteātris, kas atrodas lidostā. Kinoteātri apmeklē gan pilsētas iedzīvotāji, gan pasažieri. Lidostas kinoteātrī redzamas gan 2D, gan 3D filmas, iekļaujot arī jaunākās filmas no Holivudas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25026703sec.