airBaltic jauni biļešu veidi ceļojuma personalizēšanai

Sākot no 2013.gada 1.oktobra Latvijas aviokompānija airBaltic uzlabo lidojumu biļetes un tajās ietilpstošos pakalpojumus, lai piedāvātu personalizētas un ērtākas ceļošanas iespējas atbilstoši katra klienta vajadzībām.

Mihaels Grimme (Michael Grimme), airBaltic komercdirektors: "airBaltic piedāvā klientiem dažādus produktus, sākot ar lidojumiem, maltītēm lidojumu laikā, sēdvietu iepriekšēju rezervāciju, bagāžas pārvadāšanu, iespēju mainīt ceļojuma datumu un laiku, kā arī daudzas citas iespējas, kas pieejamas lidojumos uz 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Vairāk nekā pirms gada mēs vienkāršojām savu piedāvājumu sagrupējām šos pakalpojumus, izveidojot piecus biļešu veidus, lai klienti varētu izvēlēties savām individuālajām vajadzībām piemērotāko ceļojumu. Vadoties pēc klientu atsauksmēm, mēs turpinām uzlabot savu piedāvājumu. airBaltic tagad piedāvā biznesa klases apkalpošanu visā maršrutu tīklā, arī īsajos reģionālajos lidojumos. Turklāt mēs esam uzlabojuši savas pilna servisa biļetes, lai nodrošinātu labāku biznesa Elite un ekonomiskās Elite klases apkalpošanu."

Katrā no pieciem airBaltic biļešu veidiem — pamata, ekonomiskā Smart, ekonomiskā Elite, biznesa Smart un biznesa Elite — piedāvāto produktu un pakalpojumu apjoms pakāpeniski palielinās. Pamata (Basic) biļetes nodrošina lidojumus par viszemāko cenu un ļauj papildu pakalpojumus iegādāties www.airbaltic.com. Ekonomiskās Smart (Economy Smart) biļetes ietver vairāk pakalpojumu, piemēram, vienas reģistrētās bagāžas vienības pārvadāšanu bez maksas. Jaunās ekonomiskās Elite (Economy Elite) biļetes ļauj pielāgot ceļojuma plānus bez ierobežojumiem, nodrošina pilnu biļetes atmaksu un Elite maltīti, kas iekļauta biļetes cenā. Ekonomiskās Elite biļetes ir īpaši izstrādātas darījumu braucieniem un tiek piedāvātas pasažieriem, kuri kādu iemeslu dēļ nevar lidot biznesa klasē. Biznesa Smart nodrošina vislabāko apkalpošanu lidostā, uzgaidāmajās zālēs un lidmašīnā. Biznesa Elite (Business Elite) nodrošina elastīgus augstākās kvalitātes pakalpojumus visa ceļojuma laikā. Labākās airBaltic biļešu cenas un pilns biļešu iegādes nosacījumu apraksts pieejams www.airbaltic.com.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: piecas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300 un divpadsmit Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13702393sec.