airBaltic uzsāk lidojumus no Tallinas uz Berlīni

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic no 2015.gada 6.maija piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas uz Berlīni. Papildus jau esošajiem maršrutiem Tallina – Parīze un Tallina – Rīga, šis ir jau trešais airBaltic piedāvātais tiešais reiss no Tallinas. Lidojumi četras reizes nedēļā piedāvās ērtu savienojumu starp šīm divām pilsētām, kā arī ceļošanas iespējas uz citiem galamērķiem Eiropā.

airBaltic komercdirektors Kristofs Vjate: "Uzlabojot savienojumus starp Baltijas galvaspilsētām un galamērķiem Eiropā, airBaltic nostiprina savu pozīciju kā Baltijas valstu aviokompānija. Papildus jau esošajam Tallina – Parīze maršrutam, kas tika ieviests pērn, ceļotāji no Tallinas var izbaudīt priekšrocības, ko sniedz tiešais reiss sadarbībā ar Air Berlin uz Eiropas centru un savienojumiem tālāk uz dienvidiem."

Sākot no 2015.gada 6.maija, airBaltic nodrošina lidojumus no Tallinas uz Berlīni četras reizes nedēļā. Aviokompānija lidojumus veiks ar Bombardier Q400 NextGen lidmašīnu. Vienvirziena biļetes cena ir sākot no 55 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas, Viļņas un drīzumā arī no Baltijas piekrastes kūrortpilsētas Hēringsdorfas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66458797sec.