airBaltic uzlabo savienojumus Tallinā un Viļņā

Latvijas aviokompānija airBaltic 2016.gada 18.aprīlī uzsāks lidojumus jaunā maršrutā starp Viļņu un Tallinu. Tāpat airBaltic uzlabos pakalpojumus jau esošajos maršrutos no Tallinas un Viļņas, tādējādi piedāvājot papildu ērtas ceļošanas iespējas no un starp Tallinu un Viļņu, kā arī uz citiem galamērķiem Baltijas reģionā.

airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss): "airBaltic mājas tirgus ir Latvija, Lietuva un Igaunija. Attīstība Baltijas reģionā, piedāvājot lielāku tiešo lidojumu skaitu, ir daļa no mūsu biznesa plāna Horizon 2021. airBaltic Horizon 2021 biznesa plāns paredz nākamajos piecos gados pārvaldīt 11 tiešos maršrutus no Viļņas un Tallinas. Tomēr priekšnosacījums turpmākiem uzlabojumiem ir pieprasījums gan no izceļojošajiem, gan ieceļojošajiem pasažieriem."

airBaltic no Viļņas uz Tallinu un no Tallinas uz Viļņu lidojumus veiks 10 reizes nedēļā, no pirmdienas līdz piektdienai 2 reizes dienā ar Bombardier Q400 NextGen lidmašīnām. Lidojums ilgs 1 stundu un 20 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs sākot no 79 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5674541sec.