«Tallink Grupp» līdz oktobrim fraktē kuģus «Victoria I» un «Romantika» uz Maroku

Tallink Grupp un Marokas valsts uzņēmums Tanger MED Port Authority ir parakstījuši līgumu par uzņēmuma kuģu Victoria I un Romantika īstermiņa fraktēšanu. Kuģi 2021. gada jūlijā – septembrī kursēs starptautiskos jūras maršrutos starp Maroku un Franciju, kā arī starp Maroku un Itāliju.

Kuģis Victoria I izbrauks no Tallinas 28. jūnijā, savukārt kuģis Romantika – 5. jūlijā. Abu kuģu nomas termiņš ir 100 dienas. Plānots, ka kuģi dosies uz Tanger MED ostu Marokā, kas ir viena no lielākajām Āfrikas un Vidusjūras ostām un atgriezīsies Tallinā 2021. gada oktobrī. Līguma nosacījumi paredz, ka kuģus šajā laikā vadīs Tallink Grupp tehniskā apkalpe.

Pirms 10 gadiem Tallink jau ir bijusi pieredze kuģu fraktēšanā uz Vidusjūru, kad reģiona operatori četru gadu laikā īrēja dažādus uzņēmuma kuģus īstermiņa fraktēs. Tādējādi darbs šajā reģionā ir pazīstams Tallink Grupp, kuģu kapteiņiem un uzņēmuma komandai.

Komentējot noslēgto līgumu, Tallink Grupp valdes priekšsēdētājs Pāvo Negene sacīja: “Esam gandarīti, ka šogad ir izdevies panākt vēl vienu vienošanos par mūsu kuģu fraktēšanu, un tiem nebūs jāatrodas dīkstāvē ostā, kamēr tiek mīkstināti ceļošanas ierobežojumi un tiek atsākta cilvēku pārvietošanās. Pat ja fraktēšana ir uz neilgu laiku – 100 dienām –  tas ir darbs kuģiem un mūsu apkalpei vismaz 100 dienu garumā.

Ņemot vērā to, ka mums jau ir bijusi iepriekšēja pieredze ar līdzīgiem čarteriem apmēram pirms 10 gadiem, mēs ļoti labi zinām, ko sagaidīt. Arī mūsu komandai ir pieredze darbam šajā reģionā, un tā ir labi sagatavota.

Mēs turpinām strādāt, attīstot dažādas iespējas, lai nodrošinātu darbu mūsu kuģiem, to apkalpei un darbiniekiem līdz brīdim, kamēr rimsies Covid-19 vētra. Vienlaikus, protams, turpināsim pastāvīgi atjaunot maršrutus un kuģu satiksmi mūsu pamatdarbības reģionā tiklīdz tiek atcelti ceļošanas ierobežojumi.”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69298887sec.