Atbildot uz tirgus pieprasījumu, «Stena Line» sāk kursēt uz Somiju

Pirmajā februārī uz Somiju devās pirmais prāmis „Stena Line” jaunajā maršrutā Nīneshamna–Hanko. Prāmis „Urd”, kas iepriekš kursēja starp Liepāju un Travemindi, atstāja Nīneshamnas/Stokholmas Nūrvīkas ostu. Inagurācijas pasākumā to pavadīja neliela viesu grupa no biznesa un politikas aprindām. Sākotnēji „Urd” kursēs trīs reizes nedēļā, taču drīzumā,  kad maija sākumā tam pievienosies māsas prāmis „Stena Gothica”, maršrutā Nīneshamna–Hanko pārvadājumi notiks katru dienu.  

„Ar „Urd” došanos uz Somiju mēs aizpildām robu transporta tīklā. Jaunais maršruts galvenokārt ir radies dialoga ar klientiem un tirgus pieprasījuma rezultātā. Bet, lai to īstenotu, ir arī jābūt drosmei, smagam darbam, aizrautīgai komandai un stingrai apņemšanos padarīt jauno maršrutu sekmīgu. Līdz šim atsauksmes ir bijušas ļoti pozitīvas, kas liecina, ka esam pieņēmuši pareizo lēmumu,” norāda „Stena Line” tirdzniecības direktors Baltijas jūras ziemeļu reģionā Johans Edelmans (Johan Edelman).

Jaunais maršruts iezīmē nākamo soli „Stena Line” centienos tālāk paplašināt un nostiprināt pozīcijas Baltijas jūrā. Pēdējos mēnešos „Stena Line” ir ieguldījis ievērojamus līdzekļus flotē, kas kuģo no Latvijas uz Vāciju un Zviedriju, kā arī kuģos, kas kursē starp Poliju un Zviedriju. Jaunais maršruts apmierinās kravu pārvadājumu klientu arvien pieaugošo pieprasījumu pēc nepārtrauktu pārvadājumu nodrošināšanas Baltijas jūrā un tās apkārtnē. Paplašinot tīklu līdz Somijai, „Stena Line” vēl vairāk pilnveido un izvērš vispilnīgāko, efektīvāko un integrētāko prāmju satiksmes tīklu Ziemeļeiropā.

„Tas ir tiešs, uz pārvadājumiem orientēts projekts, kura nolūks ir izveidot peldošu tiltu starp Viduszviedriju un Somijas dienvidiem. Maršrutu Nīneshamna–Hanko nodrošina uzticami kuģi un elastīgs, uz risinājumu meklēšanu orientēts personāls. Prāmja inagurācijas ceremonija ir priecīgs un atzīmēšanas vērts notikums, taču jau esam atpakaļ pie darbiem, lai strādātu pie tālākas satiksmes stabilizēšanas un īstenotu mūsu izaugsmes mērķus,” saka Johans Edelmans.

Pirmais prāmis 1. februārī pa nakti devās uz Somijas ostu Hanko. Laiks ceļā ir 12 stundas. Nīneshamna–Hanko ir pirmais „Stena Line” maršruts, kas savieno Zviedriju un kontinentālo Somiju.

„„Stena Line” veikums, atklājot vēl vienu maršrutu no Stokholmas Nūrvīkas ostas, pierāda, cik jaunuzbūvētā osta ir svarīga ilgtspējīgai preču piegādei Zviedrijas lielākajam patērētāju reģionam. Ostai ir stabili vairākveidu pārvadājumu savienojumi ar pārējo Zviedriju gan pa autoceļiem, gan pa dzelzceļu, un tā atrodas tuvāk kuģu ceļam nekā visas citas Zviedrijas austrumu krasta ostas. Lieliski, ka mēs varam kopā augt ar vēl vienu jaunu maršrutu, šoreiz starp Zviedriju un Somiju,” atzīst Stokholmas ostas valdes priekšsēdētājs Frēdriks Lindstols.

Gan prāmja „Urd”, gan „Stena Gothica” kravas ietilpība ir 1600 līnijmetru, un katrā ir vietas 186 pasažieriem. Specializētā orientācija uz kravu pārvadājumiem apmierina visas „Stena Line” kravu pārvadājumu klientu vajadzības, vai tās būtu tradicionālās pavadītās un nepavadītās vienības, konteineri, īpašās kravas vai vairākveidu pārvadājumu vienības, kas pienāk pa dzelzceļu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5853169sec.