Piektdaļa kruīzu pasažieru vienā vai vairākās ostās atsakās pamest kuģi

Šķiet, ka kruīza ceļojuma skaistums un daile ir iespēja katru dienu pamosties citā pilsētā vai eksotiskā galamērķī. Tomēr nesen veiktā aptaujā noskaidrots, ka aptuveni piektā daļa kruīzu pasažieru vienā vai vairākās ostās palikuši uz kuģa klāja, savukārt seši procenti kuģi pamest atteikušies visu kruīza laiku.

Pētījumā, kuru veica Lielbritānijas tiešsaistes kruīzu aģentūra BonVoyage.co.uk, tika aptaujāti 1 259 pieaugušie, kuri pēdējo piecu gadu laikā kaut reizi bija devušies kādā kruīzā.

Bezmaksas ēdienu un dzērienu pārpilnība, kā arī aizraujošas izklaides uz kuģa – tie ir galvenie iemesli, kādēļ pasažieri, daudz nedomājot, atteikušies no iespējas kuģi pamest un doties brīvsolī pa attiecīgo pieturvietu. Atsevišķos gadījumos šādai rīcībai bijis nedaudz racionālāks pamats – atpūtnieki bijuši spiesti palikt uz kuģa, jo to pamest nav vēlējušās viņu atvases vai gados vecākie radinieki; valdošie laika apstākļi bijuši nepiemēroti vai arī viņus gluži vienkārši nav interesējusi konkrētā valsts/pilsēta.

Turpretī no tiem 79 procentiem respondentu, kuri devās izpētīt katru no viņu kruīzā ietvertajiem galamērķiem, 83 procenti atzina, ka nekad nespētu palikt uz kuģa klāja, jo iespēja apmeklēt veselu valstu un pilsētu plejādi ir galvenais iemesls, kādēļ viņi izvēlējušies savas brīvdienas pavadīt tā un ne citādi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40434694sec.