Baltic GSA: Jaunie Quantum klases kruīzu kuģi būs kā milzīga atrakciju pilsēta (+foto)

Ja ir runa par kruīziem, Baltic GSA menedžere Astra Kalniņa būs viens no zinošākajiem cilvēkiem Latvijā, kurš spēs atbildēt teju uz katru jautājumu. Kad pasauli pāršalc publikācijas par jaunajiem Quantum kuģiem, kas ir kruīzu kompānijas Royal Caribbean jaunievedums kruīzu pasaulē, ar jautājumiem vērsāmies tieši pie Astras.

Zināms, ka uz jaunajiem Quantum kuģiem būs dažādi jaunievedumi, par kuriem ceļotājiem ir grūti pat iedomāties. Šķiet, ka kruīzā ar kādu no jaunajiem kuģiem varētu doties vien robota – bārmeņa dēļ. Bet Astra paskaidro, ka šāds bārmenis ir tikai viens no tehnoloģiju jaunievedumiem Quantum kuģos. "Ir grūti nosaukt visu, kas pasažieriem būs pieejams uz abiem jaunajiem Quantum klases kuģiem. Sākot no cilvēka auguma Disneja varoņiem, kas iepriecinās bērnus, beidzot ar neparastu skatu platformu, kas ļaus pacelties teju 100 metrus virs jūras. Iespējams, daudziem būs "rokās jāsaņem" visa drosme, tomēr skats, kas paveras no platformas noteikti būtu tā vērts," spriež Baltic GSA menedžere Astra.

Bērniem patiks arī bambermašīnas, ko parasti ierasts redzēt vien atrakciju parkos. Interesanta solās būt arī pilnīgi jauna atrakcija - telpa, kurā diena pārtop naktī un mežā. Uz kuģa vieta atrasta arī sērfinga baseinam, slidotavai un Zip Line, kas ļauj trosē pārbraukt pāri gandrīz visam kuģim. Vēl nebijušas tehnoloģijas tiks ieviestas arī kajītēs, proti, iekšējās kajītēs balkona vietā būs redzams reāls virtuālais skats, kas ļaus vērot laukā notiekošo. Bet kultūras cienītājiem patiks iespēja vērot vienus no lieliskākajiem šoviem, kas jebkad uzvesti uz kruīzu kuģiem pasaulē, tai skaitā īstu Brodvejas mūziklu.


Bez citiem kruīzu pasauli satricinošiem jaunievedumiem, Quantum kuģi pārsteigs arī ar vēja tuneli. Astra Kalniņa stāsta, ka latviešiem šāda atrakcija jau ir zināma, tomēr citiem ceļotājiem tas varētu būt pavisam jauns piedzīvojums.

Baltic GSA menedžere skaidro, ka uz šiem kuģiem interesējošas nodarbes atradīs visu paaudžu pārstāvji. "Paredzam, ka jaunie Quantum kuģi būs interesanti gan bērniem, gan vecākiem, gan vecvecākiem. Turklāt kruīza sākumpunkts ir Cape Liberty osta netālu no Ņujorkas, uz kurieni ir ērti lidojumi no Rīgas. Savukārt 2015. gadā Vidusjūras kruīzos no Barselonas Spānijā varēs doties ar Allure of the Seas kuģi, kas ir viens no diviem lielākajiem Oasis klases kuģiem pasaulē," informē Astra Kalniņa.

Quantum of the Seas, kas būs pirmais no Quantum klases kuģiem, pirmo kruīzu uzsāks 2014. gada novmbrī.

SIA Baltic GSA Latvijā, Lietuvā un Igaunijā pārstāv lidsabiedrības, kruīza kuģu operatorus, viesnīcu ķēdes, autonomas un citus tūrisma pakalpojumu sniedzejus. Baltic GSA ir šo uzņēmumu pārstāvis saistībā ar pārstāvēto kompāniju produktu pārdošanu, mārketingu, biļešu rezervāciju un atbalstu ceļojumu aģentūrām. Starp Baltic GSA pārstāvētajiem uzņēmumiem ir Beļģijas lidsabiedrība Brussels Airlines, kā arī kruīza kuģu operatori Cunard Line, Carnival Cruise Lines, Costa Cruises, Princess Cruises, P&O Cruises, Royal Caribbean International un Silversea Cruises.   

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticgsa.com



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24014711sec.