Par viesnīcas Domina Inn Riga jaunumiem vēsta Inese Tomase [3]

Par viesnīcas Domina Inn Riga jaunumiem vēsta Inese Tomase

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja viesnīcas Domina Inn Riga direktori Inesi Tomasi uz elektronisku interviju par viesnīcas aktuālajiem notikumiem un piedāvājumiem latviešu un ārzemju viesiem un viesnīcas īpašajām akcijām svētkos. (Inese attēlā no labās puses.)

 

 

 

Travelnews.lv: Pastāstiet par viesnīcu Domina Inn Riga! Salīdzinoši īsā laikā viesnīcai izdevies iegūt labu reputāciju un pastāvīgos klientus. Kā jūs raksturotu viesnīcu un tās priekšrocības?

Inese Tomase: Viesnīca Domina Inn Riga strādā jau piekto gadu. Tā ir starptautiskas viesnīcu ķēdes Domina Hotel Group vienīgā viesnīca Latvijā ar savu neatkārtojamu itāļu stilu un šarmu . Mēs esam atšķirīgi ar to, ka esam līdzdalībnieki savas grupas viesnīcu standartu izveidē. Mums kā darbiniekiem ir unikāla iespēja radīt, veidot un vērtēt. Mēs ar prieku ieviesām jaunu zīmolu, kas tapa pēc visšodienīgākajiem principiem.  Mēs izstrādājām viesu uzņemšanas un apkalpošanas sistēmas, ko tagad lieto visās grupas viesnīcās. Viesi ar šo attieksmi un kultūru ir apmierināti, tāpēc labprāt atgriežas. Ir viesi, kas pie mums ir pabijuši jau turpat 50 reizes.

Travelnews.lv: Kādus atraktīvus piedāvājumus Domina Inn Riga piedāvā vai piedāvās viesiem? Šobrīd valda, ka ceļot ir dārgi un ka vislētāk ir palikt mājās – vai viesnīcas piedāvājumi ir izdevīgi?

Inese Tomase: Viesnīcai nav jākļūst par klaunu vai loterijas vadītāju, lai piesaistītu klientus. Viesnīcai ir jābūt mājīgai, viesmīlīgai un kvalitatīvai. Ja brokastis ir garšīgas un bagātīgas, ja istabas ir tīras un ērtas un, galvenais, ja personāls ir zinošs un laipns, tad viesiem pie mums patiks. Tas ir visu laiku visatraktīvākais piedāvājums. Protams, ir arī citi – Lieldienu pakete un Rīgas kultūras pakete, piedāvājumi ģimenēm, darba kolektīviem un mūzikas mīļotājiem, taču pamatā viesi pie mums ierodas tāpēc, ka par mums ir dzirdējuši labus vārdus vai ir pārliecinājusi uzruna interneta vietnēs.
Viesnīcu darbība ir tāda pati uzņēmējdarbība kā daudzas citas. Un, kā teicis Bendžamins Franklins „Bizness ir priekam un peļņai”. Viesnīcas cenai ir jābūt tādai, lai ne tikai samaksātu īres maksas, rēķinus, nodokļus un darba algas, bet arī spētu ieguldīt attīstībā. Pašreizējā situācijā šis balanss ir izjaukts. Svaru kauss visās viesnīcās ir smagi nosvēries izdevumu daļas pusē. Tās samazinātās istabu cenas, kas šobrīd ir tirgū, nesīs sāpīgas sekas. Iedomājieties lavīnu – no kalna gala ripojoša maza sniega pika aizrauj sev līdzi visu, kas ir tās ceļā. Lejā tā jau ir katastrofa visai sabiedrībai, jo tūrisms ir nevis šauri lokāla nozare, bet valsts mēroga piramīda, kur valsts saņem vislielāko pienesumu, bet slikta iznākuma gadījumā ir vislielākā cietēja.

Travelnews.lv: Kas ir viesnīcas pastāvīgie klienti – kā jūs tos raksturotu? Kas ir tas, kas liek tiem atgriezties Domina Inn Riga viesnīcā?

Inese Tomase: Mūsu klienti ir gan darījumu cilvēki, kas savus braucienus plāno pēdējā brīdī, gan atpūtas tūristi, kas rezervē viesnīcu laicīgi un meklē dažādus draudzīgus piedāvājumus. Pie mums apmetas cilvēki, kam nepatīk troksnis, kāds parasti ir Vecrīgas sirdī. Pie viesnīcas ir viegli piebraukt, atstāt automašīnu apsargātā teritorijā. Viesnīca ir eleganta un mājīga, brokastis daudzveidīgas un bagātīgas, bet personāls – vienkārši vislabākais. Aizvadītajā gadā viena no lielākajām interneta rezervēšanas sistēmām mums piešķīra klientu nobalsotu balvu kā KLUSĀKĀ viesnīca.
Mēs saviem klientiem nodrošinām arī dažādus papildus pakalpojumus, lai atvieglotu viņu uzturēšanos vai padarītu to interesantāku. Ekskursijas, transferi, relaksācija, konferenču zāles, pat dāvanas un pasta sūtījumi. Un ziedu kārtojumi, kas sagaida viesus atbraucot, ir vienkārši mākslas darbi! Kā gan var domāt par kādu citu viesnīcu Rīgā?

Travelnews.lv: Kā ir ar pavasara gaidīšanu – vai tiek plānotas akcijas un pasākumi, kas pavasarī piesaistīs klientu interesi? Kādi būs šīs vasaras sezonas svarīgākie pasākumi, ar ko viesnīca rēķinās?

Inese Tomase: Ļoti, ļoti gaidām pavasari! Tie dziļie sniegi un lāstekas nav vis piemērotas pilsētām, bet lauku skaistumam. Tādēļ mūsu viesi ierodas tad, kad pilsētas dzīve sāk kūsāt un dunēt. Svētki, notikumi, pasākumi, konferences un lielkoncerti ir mūsu laiks. Tas ir arī laiks, kad viesnīca svinēs savu 5 gadu jubileju. Līdz tam laikam mēs jau varēsim lepoties ar ceturtdaļmiljono viesi, kas pabijis mūsu viesnīcā.
Ik gadus mēs sveicam savus draugus un klientus ar pavasara ziedu sēkliņām. Tad nu nebrīnieties, ja arī Jūsu pastkastītē parādās kāds pavasara brīnums, ja vien esat bijis mums uzticīgs!

Travelnews.lv: Viesnīcai noteikti ir sava interneta vietne komunikācijai ar viesiem. Kādu īpašu informāciju potenciālais Domina Inn Riga viesis var uzzināt Jūsu interneta vietnē? Kā ir ar aktuālo informāciju, rezervēšanu, īpašiem piedāvājumiem?

Inese Tomase: Mums kā jau starptautiskam uzņēmumam ir vienota mājas lapa www.dominahotels.com, kur var uzzināt par mums un mūsu kolēģiem, kur var rezervēt mūsu viesnīcā 4 dažādas istabu kategorijas, bet par visdažādākajām cenām, jo piedāvājums un rezervēšanas noteikumi ir piemēroti jebkurai gaumei un vajadzībai.
Mēs esam viena no nedaudzām viesnīcām Latvijā, kas garantē pilnīgu cenu paritāti visās interneta rezervēšanas sistēmās.
Nesen uzsākām arī „Jaunāko ziņu” izsūtīšanu klientiem un partneriem, tā saukto NEWSLETTER. Padomā ir vēl dažādas citas komunikāciju metodes, bet negribētos par tām priekšlaicīgi stāstīt.

Travelnews.lv: Pastāstiet par savu pēdējā laika interesantāko ceļojumu!

Inese Tomase: Esmu ļoti aktīva ceļotāja jau kopš 1980. gada. Manā krājumā ir turpat 40 dažādas valstis, un es neesmu no tiem, kas sauļojas jūras krastā. Es ceļoju, lai uzzinātu, iepazītu un izjustu. Esmu savulaik bijusi gids un pavadonis, tulks un amatpersona, bet vienmēr esmu saviem līdzbraucējiem rādījusi to labāko, vērtīgāko, unikālāko. Pat tad, ja braucu kopā ar ģimeni, manējie vienmēr pieprasa - ko tu mums šodien rādīsi, ko mēs redzēsim? Esmu apceļojusi visu Eiropu, pabijusi Ķīnā un Japānā, Dienvidāfrikas Republikā un citur.
Aizvadītajā gadā pabiju Īrijā. Es tur biju viesojusies jau iepriekš, tāpēc daļēji jau zināju, kas mani tur gaida. Īrija mani sagaidīja mežonīgi skaista. Okeāna vējš pūta tā, ka nevarēju ne paelpot, ne nostāvēt. Bet īru deju soļu pirmsākumus apguvu kopā ar vietējiem ļaudīm mazā ciemata krodziņā – viņi tur sapulcējas katru piektdienas vakaru, lai ... dejotu. Protams, arī alus tiek dzerts, bet tas nav galvenais. Ķeltu krusti un senie akmeņu apbedījumi, kam 5000 gadu, jau sāka likties ikdienišķi, kad pēkšņi Īrijas vidienē atradām japāņu dārzu – krāsas, augu formas, akmens, ūdens un klusums. Un filozofija.
Vai esat redzējuši Dublinas centrā pieminekli tiem īriem, kas savulaik izceļoja uz Ameriku? Tie ir izģinduši stāvi – sievietes ar bērniem, vīri, kas knapi spēj nostāvēt.  Viņu pēcteči to atceras un piemin viņus, un daudzas dzimtas atkal atgriežas... Tik savāda līdzība ar mums pašiem....

Travelnews.lv: Papildiniet teikumus!

Inese Tomase:

· Mans pēdējais atvaļinājums tika pavadīts... Austrijā un Īrijā
· Visinteresantākais tūrisma objekts Eiropā ir – te man ir jādomā visilgāk. Liekas, ka es to vēl meklēju.. Dabas un cilvēku veidoti brīnumi. Ne šodienas komercobjekti.
· Mana mīļākā pilsēta Latvijā ir... Cēsis.
· Pašlaik privāti cenšos taupīt naudu uz... racionālu energoresursu izmantošanu. 
· Ja man būtu iespēja, tad šajā pilsētā es vēlētos nodzīvot gadu – Londona.
· Trīs svarīgākie interneta portāli, ko ikdienā izmantoju, ir... www.delfi.lv, www.baltictravelnews.com un www.google.lv.
· Par saviem hobijiem varu teikt, ka... tos pārņem darbs. Ne jau tajā sliktajā nozīmē, ka neatliek laika, bet otrādi – es tos izmantoju darbā. Tā ir pat interesantāk! 
· Pēdējā grāmata, ko esmu lasījusi, ir... M. Hedona ‘Savādais atgadījums ar suni naktī” un D.Bola grāmata „Ķīnas vilinājums”. Un vienmēr kopā ar mani ir Milna „Vinnijs Pūks un viņa draugi”.
· Mans novēlējums ceļotājiem ir...Visskaistākās lietas nemaz nav lietas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Kolna Jezups 02/24/2010 14:02 Skaista, klasiska viesnīca un vienmēr var sastapt kādu itāļu meiteni, lai uzlabotu savas svešvalodu prasmes

2 Inese Tomase 02/24/2010 12:43 Domina Inn Riga ir viena no visnoslogotākajām viesnīcām Rīgā, bet tāpēc nejūtamies augstprātīgi. Esmu pārliecināta , ka tikai tad, ja visi industrijas spēlētāji apvienopsies, mums visiem kopā izdosies atgriezties pie normālām noslodzēm un normālām cenām. Šobrīd cenas visās viesnīcās ir pārāk zemas!

3 jops 02/23/2010 15:51 klusaka - tuksaka

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Daugavkrasti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Dome Hotel
,


Kaļķu vārti
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80239415sec.