«All inclusive» laime un posts no uztura speciālista viedokļa

Tūroperatora “Travel Art LV” valdes priekšsēdētāja nesen atgriezās no ceļojuma uz Ēģipti – pirmo reizi ilggadējā tūrisma speciālista karjerā viņa izmantoja atpūtas braucienu siltumā pie jūras, turklāt ar bērniem. Pandēmijas laikā Inese Krūmiņa pamanījās arī iegūt vēl vienu izglītību, un tagad viņa ir arī uztura speciāliste. Travelnews.lv lūdza viņu izvērtēt “all inclusive” viesnīcu ēdienu piedāvājumu, izvērtējot to tieši no uztura speciālistes viedokļa.

Pirmkārt - ja jums ir sabalansēts un pilnvērtīgs uzturs ikdienā, pietiekami fiziskās aktivitātes, tad nevajag sevi vainot, ja ceļojuma laikā ir atkāpes no šīs normas.

No otras puses - viesnīcā, kurā mēs bijām, bija tiešām grūti atrast un piemeklēt no “all inclusive” klāsta sabalansētas, pilnvērtīgas un veselīgas maltītes. Grūti, bet ne neiespējami. Lai gan tad man katra ēdienreize laikam būtu identiska iepriekšējai! Tiesa - es mazos nebakstīju un ļāvu viņiem ēst to, ko sirds kāro, cerībā, ka pienāks laiks, kad kartupeļi frī un bulciņas nebūs 'sirds kāro' sarakstā.

Viesnīca bija izveidojusi 'healthy food corner'. Foto no tā labāk nelikšu, jo pelēcīgās krāsas vārītā vistas gaļa un dīvainas konsistences zaļie zirnīši apetīti var nosist katram uz vairākām dienām. Bēdīgi, ka tāds ir priekšstats par veselīgu ēdienu lielā ģimenes viesnīcu ķēdē.

Atgriežoties mājās, pirmā lieta - piepildīt ledusskapi. Ja agrāk pukojos, ka veikalā daudz pusfabrikāti, saldumi, saldināti dzērieni, utml, tad tagad iepirkos ar patiesu baudu - mums ir tik plašs klāsts un iespējas, lai katru maltīti pagatavotu veselīgu, sabalansētu un garšīgu!!!

Ikdienā ģimenē lietojam Zinzino Balance eļļu. Izvēlējos šo, jo uzskatu, ka tai ir labs kvalitātes un cenas līdzsvars. Kā arī pietiekams D vitamīna papildinājums un pievienotā olīveļļa, kas būtiski palielina Omega3 uzsūkšanos organismā. Protams, to lietojām arī ceļojuma laikā! Labprāt atbildēšu uz Taviem jautājumiem par šo eļļu, vai citām. Mans uzskats, ka šis ir uztura bagātinātājs, kas nepieciešams ikdienā lielākai daļai Latvijas iedzīvotāju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.17733693sec.