Gaisinām mītus: Apdrošināšana ir spēkā gan vakcinētiem, gan nevakcinētiem ceļotājiem

Plosoties pandēmijai, sabiedrība ir sadalījusies vakcinētajos un nevakcinētajos, bet sociālajos tīklos izplatās informācija, kas ne vienmēr atbilst patiesībai. Viens no mītiem, kurš kļuva gana aktuāls pēc izdevējas Aijas Šmidres izteikumiem “Preses klubā”, ka vakcinētajiem trombu riska dēļ nemaz nelaiž lidmašīnās, bet apdrošinātāji vakcinētos nemaz nevēloties apdrošināt…

Lai šādu mītu kliedētu, Travelnews.lv vērsās pie “Compensa Vienna Insurance Group” ADB Latvijas filiāles Risku parakstīšanas daļas vadītājas Anitas Veinbergas.

“Compensa” ceļojumu apdrošināšanas noteikumos nav izņēmuma punktu attiecībā uz kompensācijas izmaksu, ja ceļotājam radušies zaudējumi Covid-19 vakcinācijas komplikāciju rezultātā.

Mūsu piedāvātais ceļojumu apdrošināšanas segums ir spēkā arī situācijās, ja personai ceļojuma laikā plīst trombs. Šajā gadījumā atlīdzināsim izdevumus par neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Standartā Covid-19 segumā “Compensa” klientiem tiek apmaksāti medicīniskie izdevumi, medicīniskais transports, apdrošinātā repatriācija, kā arī apmaksājam ceļojuma izdevumus, lai viens no ģimenes locekļiem varētu ierasties pie apdrošinātās personas, kas atrodas ārvalstu medicīnas iestādē, un tas nepieciešamas apdrošinātās personas veselības stāvokļa dēļ.

Izvēloties plašāku Covid-19 segumu, klientiem ir iespēja polisē iekļaut arī ceļojuma anulēšanas risku, kas paredz, ka segsim zaudējumus, ja apdrošinātais ceļojumā nevar doties, jo pirms ceļojuma saslimis ar elpceļu saslimšanu un atrodas karantīnā vai arī netiek ielaists lidmašīnā saslimšanas simptomu dēļ.

Klienti var iekļaut Covid-19 segumā arī ceļojuma pārtraukšanas riska paplašinājumu, kas paredz finansiālu kompensāciju gadījumā, ja klientam ārzemēs radīsies karantīnas izdevumi. Limits ir 50 EUR dienā. Apmaksāsim arī biļeti uz mītnes zemi ekonomiskajā klasē. Apdrošināšanas seguma paplašinājumi tiek piedāvāti līdz 14 dienu ilgiem ceļojumiem visā pasaulē, izņemot ASV, Kanādu, Austrāliju, Jaunzēlandi un Japānu. Tie ir pieejami gan vakcinētiem, gan nevakcinētiem klientiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.474015sec.