Marta Mackeviča: Ārstnieciskais centrs «Sea Wellness» viesnīcā «Baltic Beach Hotel & SPA» – risinājums vienmēr aizņemtajiem

Marta Mackeviča, Travelnews.lv redakcijas uzdevumā: Liela daļa no mums ikdienā dzīvo ļoti saspringtā režīmā, plānojot katru dienu pa stundām vai pat pa minūtēm. Darbs, fiziskās aktivitātes, mājas solis, ģimene, tikšanās ar draugiem utt. Protams, mēs visi zinām, cik svarīgi ir veltīt laiku sev, atpūtai un relaksācijai, bet bieži vien to ir vieglāk pateikt, nekā izdarīt, jo gluži vienkārši diennaktī ar 24 stundām bieži vien ir par maz. Viesnīcas “Baltic Beach Hotel & SPA” piedāvātais ārstnieciskais centrs “Sea Wellness” ir ļoti piemērots risinājums tieši tiem, kuriem nav laika. Īsumā aprakstot centra piedāvājumu, varētu teikt, ka tas ir atpūtas koncentrāts – īsā laikā mazinot nogurumu un spriedzi un sniedzot jaunus spēkus un enerģiju nākamajiem darbiem.

2 stundu laikā pasaule neapstāsies
Ja nav laika vai iespēju doties nedēļu ilgā atvaļinājumā uz siltajām zemēm vai veltīt visu nedēļas nogali, lai atpūstos kādā SPA Latvijas laukos, tad divas stundas savā ikdienā atrast ir iespējams. Tas ir optimāls laiks, lai uz brīdi aizmirstu, ka ir dzīve arī ārpus siltās virtuļvannas vai karstās Himalaju sāls pirts, bet tajā pašā laikā – šo divu stundu laikā neapstāsies darbs birojā un arī mājās nesāksies katastrofa.

Gan vēsa ūdens, gan siltuma cienītājiem
“Sea Wellness” tiek izmantots Baltijas jūras ūdens un par tā labvēlīgo ietekmi uz skaistumu un veselību stāstīt būtu lieki. Tas zināms ikvienai Latvijas ģimenei jau paaudzēs ilgi. Centra ietvaros ir gana plašs piedāvājums, taču pāris stundu laikā ir iespējams pagūt izbaudīt gan pirtis, gan baseinu un citas lietas. Dažādos pakalpojumos atšķiras ūdens temperatūra, tāpēc centrā būs patīkami gan tiem, kuri tic, ka skaistums un veselība slēpjas tikai vēsā ūdenī, gan tiem, kuri gluži vienkārši Latvijas aukstajā rudenī vai ziemā vēlas nedaudz sasildīties. Bet tiem, kuri vēlas sasildīt visus kauliņus, būs iespēja izvēlēties kādu no pirtīm – Romas minerālu pirti ar 45 – 50 °C, Himalaju sāls pirti ar 90 – 95 °C vai ciedru pirti ar 65 – 70 °C.

Ūdenskritums, kas līdzvērtīgs sporta masāžai
Virpuļvannā ar jūras ūdeni, kas ir ideāli piemēra relaksācijai, laika izjūta vienkārši pazūd. Tāpat kā saspringums, kas ikdienā piezogas nemanot. Stresa un muskuļu sasprindzinājuma mazināšanai palīdzēs ūdenskritums no 3m augstuma ar jūras ūdeni. Sajūtas zem šī ūdenskrituma ir līdzvērtīgas sporta masāžai. Tie, kuri baudījuši šādu masāžu, zina, ka tās laikā nevar iemigt, bet brīžiem nākas sakost zobus, īpaši, ja sēdoša darba dēļ muskuļi bijuši ļoti saspringti. Toties pēc pāris minūtēm zem ūdenskrituma, rodas vēlme kustēties, iztaisnot muguru un doties jaunos piedzīvojumus.

Pastaiga vai maltīte noslēgumā
Neraugoties uz vīrusa izplatību, atpūtas rezervācija ir ātra, ērta un vienkārša. Centra apmeklētājiem jāizvēlas noteikts ierašanās laiks un pirms došanās uz SPA zonu ir īsa ķermeņa temperatūras pārbaude. Pēc tam var droši baudīt “Sea Wellness” iespējas. Ja pēc SPA apmeklēšanas vēl ir nedaudz laika, var ieturēt maltīti kādā no “Baltic Beach Hotel & SPA” restorāniem vai doties pastaigā gar jūru. Vai izdarīt abas šīs lietas. Enerģijas un jaunu spēku deva pēc tā ir garantēta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.06709123sec.