Viedoklis: Iesaistīšanās labdarības pasākumos – ja ir iespēja palīdzēt, tad jāpalīdz

Arvien vairāk uzņēmumu un arī privātpersonu iesaistās dažādos labdarības pasākumos. Travelnews.lv vaicā Latvijas tūrisma uzņēmumu pārstāvjiem par viņu motīviem piedalīties labdarības pasākumos.

Andrejs Gavars, Radisson Blu atbildīgā biznesa koordinators Baltijas valstīs

Viesnīcu Radisson Blu tīkls visa pasaulē iesaistās gan globālajos, gan arī vietējos labdarības pasākumos. Mūsdienās tas ir standarts, ka uzņēmums piedalās labdarības pasākumos, ir zaļi domājošs utt. Viesnīca jau ilgus gadus sniedz palīdzību dažādām iestādēm un organizācijām.

Daudzas idejas par labdarību ir nākušas tieši no darbiniekiem, kuriem ir svarīga apziņa, ka viņi strādā uzņēmumā, kas dara labus darbus. Dažas no ikdienišķās sarunās dzimušajām idejām pārtapušas par tradīciju, kā talka Bērnu slimnīcā, velobraucieni un misijas "Pakāpieni" atbalstīšana. Viesnīcai ir sava riteņbraucēju komanda "Radisson Blu Cycling", kas aktīvi iesaistās labdarības pasākumos. Spilgtā atmiņā vēl brauciens no Rīgas uz Ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos, kura ietvaros tika savākti ievērojami līdzekļi.

Pārsvarā izvēlamies palīdzēt bērniem, kaut neatsakām palīdzību arī pansionātiem un mazturīgajām ģimenēm.

Bernhards Loevs, viesnīcas Grand Palace Hotel vadītājs

Uzņēmumam ir ļoti svarīgi iesaistīties labdarībā, sniegt savu ieguldījumu sabiedrībai. Jau otro gadu organizējam Martas balli, kuras laikā tiek vākti ziedojumi Rīgas Austrumu klīniskajai slimnīcai nepieciešamās aparatūras iegādei. Tuvākajā laikā tiks rīkota arī preses konference, kurā plašāk sniegsim informāciju par savāktajiem līdzekļiem un nopirktajām iekārtām. Arī nākamajā gadā Martas balle tiks rīkota, lai iegūtu līdzekļus kādam noteiktam mērķim.

Sadarbojamies arī ar starptautiskām labdarības organizācijām, taču labprātāk piedalāmies projektos, kur iegūtie līdzekļi paliek tepat Latvijā, Latvijas cilvēkiem. Labdarības projektos sadarbojamies ar fondiem, uzsvaru liekot uz līdzekļu izlietošanas caurspīdīgumu, lai būtu pārliecība, ka viss norit godīgi.

Vilnis Klinovičs, tūrisma uzņēmuma Impro vadīttājs

Uzņēmums iesaistās labdarībā, taču par to neinformē plašāku sabiedrību. Uzskatu, ka labdarība nav tās, kas būtu plaši jāreklamē. Palīdzam dažādām iestādēm, apvienībām, bērnunamiem un skolām, piedāvājot bezmaksas transportu.

Mans viedoklis ir tāds – ja ir iespējams kādam palīdzēt, tad tas ir jādara. Ja nav iespējams palīdzēt, vispirms jāparūpējas par sevi, lai būtu ko dot citiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49190092sec.