Top 5 – vispopulārākie tūrisma apskates objekti Vācijā

Vācija lutina ceļotājus piedāvājot patiesi lielu apskates objektu daudzveidību – katedrāles, ezeri, pilis un vairāk nekā 41 UNESCO pasaules mantojuma objektu. Šajā valstī ir viens no visbagātīgākajiem valsts mantojumiem. Katrs apmeklētājs var atrast sev tīkamāko. Piedāvājam TOP 5 apskates objektus!

1.    Koloņas katedrāle

Līdz 1880. gadam, Koloņas katedrāle bija lielākā ēka pasaulē. Tas ir pats populārākais Vācijas apskates objekts, kuru katru gadu brauc skatīt aptuveni 6 miljoni cilvēku. Tas ir aptuveni 20 000 cilvēku dienā!

2.    Konstances ezers

Aktīvā tūrisma piekritēji ir ļoti iemīlējuši Konstances ezeru un tā apkārti. Tādiem ceļotājiem tā ir kā paradīze uz zemes. Te ir iespējamas vairākas ūdens sporta aktivitātes, velo tūrisma trases un pārgājiena trases.

3.    Neuschwanstein pils

Pasaku grāmatas pils, kas atrodas Bavārijā, vienmēr pozicionē sevi kā vienu no populārākajiem tūristu apskates objektiem Vācijā. Bavārijas karalis Ludvigs II uzbūvēja pili viduslaiku stilā. Katru gadu pilsētā ierodas ap 1.3 miljoni apmeklētāju.

4.    Europa Park

Europa Park ir otrs populārākais atrakciju parks Eiropā. To uzveic tikai Parīzes Disnejlenda. Parkā atrodas 13 amerikāņu kalniņi, 4D kinoteātis un vairāk nekā 100 citu atrakciju. Parks uzņem vairāk nekā 60 000 viesus katru dienu!

5.    Heidelbergas pils un vecpilsēta

Vācu romantisma pērle, Hedelberga aicina tūristus to apmeklēt ar slavenajām pilsdrupām un krāšņo vecpilsētu. Viena no pasaulē vecākajām universitātēm būs atrodama tieši Heidelbergā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


SIXT Latvija
,


Jūrmalas TIC
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28585315sec.