Fēru salās pandēmijas laikā radīts unikāls ceļošanas veids (video)

Tā kā pandēmija šobrīd apturējusi pārvietošanās iespējas lielākajā daļā pasaules, nākas rast jaunus risinājums, kā tūristiem radīt iespējas ceļot laikā un telpā.

Virtuālas tūres nav nekas jauns un iespēja izstaigāt pasaules mēroga objektus jebkurā diennakts stundā no jebkuras vietas pasaulē ir kļuvusi pašsaprotama. Tomēr Fēru salas atradušas jaunu veidu, kā pievilināt ceļotajus.

"Visit Faroe Iceland" vadītāja Goria Haigārda (Guðrið Højgaard) stāsta, ka organizācijai kopīgiem spēkiem izdevies radīt brīnišķīgu ideju, kas guvusi atbalstu daudzviet pasaulē. Ideja bija šāda – ļaut iepazīt Fēru salas virtuāli, vietējo acīm, reālā laikā, ar iespējām doties tūristiem vēlamajā virzienā. Pēc pāris nedēļām ilga darba šī ideja kļuva par īstenību un tika izveidots jauns attālinātā tūrisma rīks remote-tourism.com - pirmais šāda veida pakalpojums pasaulē.

Virtuālajā tiešsaistes ekskursijā dodas vietējais Fēru salu gids, bet to vada cilvēki, kuri pievienojušies tiešsaistes ekskursijā. Vadīšana ir teju kā datorspēle – tūrists var likt gidam doties pa labi, pa kreisi, uz priekšu, atpakaļ vai vienkārši palēkties gaisā un skriet. Ceļotājiem, kuri tiek pie vadības pults, dota minūte laika, lai virzītu gidu pēc saviem ieskatiem. Virtuālo ceļojumu norises laiki redzami, atverot  remote-tourism.com. Ekskursiju laikā ikviens var baudīt Fēru salu neskarto dabu, elpu aizraujošās ainavas un autentisko vidi. 

Pirmajām četru stundu ilgajām ekskursijām pievienojās gandrīz 50 000 cilvēku visā pasaulē. Apmeklēt ekskursijas vari arī Tu www.remote-tourism.com/.

Fēru salas ir arhipelāgs, kas atrodas starp Norvēģu jūru un Atlantijas okeāna ziemeļu daļu, apmēram pusceļā starp Norvēģiju, Skotiju un Islandi. Salu kopējā platība ir 1400 kvadrātmetri.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57357788sec.