Kuras valstis ir pretimnākošas 16 332 Latvijas iedzīvotājiem?

Izdevums “Lonely Planet” apkopojis to valstu sarakstu, uz kurām jau tagad var doties bez nepieciešamības veikt Covid-19 testu un izciest pašizolāciju. Pēc Nacionālā Veselības dienesta 15. februāra datiem, abas potes Latvijā saņēmuši 16 332 cilvēki.

Lonely Planet” kā pirmo valsti min Igauniju, kurā bez PCR testa un pašizolācijas var ierasties tie cilvēki, kuri saņēmuši divas vakcīnas devas, kuras ražojis viens no deviņiem oficiālajiem ražotājiem. Apliecinājumam jābūt angļu, krievu vai igauņu valodā. Tāpat bez PCR testa var ierasties cilvēki, kuri pēdējo sešu mēnešu laikā pārslimojuši Covid-19 un var uzrādīt ārsta zīmi. Arī šie cilvēki Igaunijā var ierasties un nesēdēt pašizolācijā.

Arī Gruzija paziņojusi, ka uzņem ceļotājus, kuri saņēmuši jau abas vakcīnas devas, un apliecinājums jāuzrāda jau lidostā.

Islande, kas šobrīd pasaulē ir viena no drošākajām valstīm, bez izolācijas un PCR testa ielaiž tos ceļotājus, kuri saņēmuši divas vakcīnu devas. Apliecinājumam jābūt islandiešu, dāņu, norvēģu, zviedru vai angļu valodās.

Polija jau kopš decembra brīvi ielaiž bez testa un pašizolācijas tos ceļotājus, kuri ir saņēmuši abas pret Covid-19 potes.

Rumānija ir noteikusi, ka ceļotāji, kuri saņēmuši abas devas, turklāt otrā saņemta vismaz pirms desmit dienām pirms ierašanās, nedosies karantīnā.

Arī Seišelu salas gaida vakcinētos ceļotājus, ar piebildi, ka otrai devai jābūt saņemtai ne vēlāk kā divas nedēļas pirms ierašanās. Tiesa gan, šajā eksotiskajā Indijas okeāna valstī jāuzrāda arī negatīvs PCR tests.

Tikmēr Grieķija, Kipra un Izraēla panākušas vienošanos, ka šo valstu ceļotāji var apceļot šīs valstis, uzrādot vakcinācijas pasi. Pārējiem vēl ir jāuzgaida…

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 25.03.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.03.2024 - 26.03.2024 TURCIJA no 280 € CelojumuBode.lv
Sezonas sākums jau pēc dažām nedēļām. Visu tūroperatoru piedāvājumi un akcijas! | Skatīt vairāk
280 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12503409sec.