Izraēla, Igaunija un citas Eiropas valstis bez ierobežojumiem ļauj ieceļot vakcinētiem tūristiem

Starptautiskais tūrisms pamazām sāk atgriezties, pateicoties vakcinētajiem un Covid-19 izslimojušiem ceļotājiem, kuri bez ierobežojumiem var apceļot atsevišķas valstis. Lai gan Eiropas Savienībā tikai tagad tiek aktīvi diskutēts par starptautisku vakcinācijas pasi, taču dažas valstis ir jau šo ideju realizējušas dzīve.

- Madeirā tūristiem nav jāuzrāda negatīvs PCR tests, ja ir vakcinācijas pase angļu valodā, kur ir uzrādīts vārds, uzvārds, dzimšanas datums, vakcīnas nosaukums un vakcinācijas datums. Tas pats attiecas uz personām, kuras ir izslimojušas ar Covid-19 un var oficiāli pierādīt antivielas, drīkst apmeklēt Madeiras salu bez PCR testa.

- Igaunija ļauj brīvi ieceļot visiem tūristiem, kuri ir vakcinējušies vai izslimojuši pēdējo 6 mēnešu laikā un to var oficiāli pierādīt.

- Polija arī ļauj brīvi ieceļot visiem tūristiem, kuri var oficiāli pierādīt vakcinācijas faktu. Bez 10  dienu pašizolācijas var ieceļot tūristi, kuriem ir negatīvs PCR tests, kas nav vecāks par 48 stundām.

- Rumānija ļauj brīvi ieceļot visiem tūristiem, kuri ir vakcinējušies vai izslimojuši pēdējo 6 mēnešu laikā un to var oficiāli pierādīt. Otrajai vakcinācijas potei jābūt veiktai vismaz 10 dienas pirms ieceļošanas Rumānijā.

- Gruzija ļauj ieceļot ar gaisa transportu visiem vakcinētiem tūristiem, kuri to oficiāli pierāda informāciju par 2 vakcīnām, bez ierobežojumiem. Citiem tūristiem ir jāuzrāda negatīvs PCR tests, kas nav vecāks par 72 stundām.

- Izraēla panākusi vienošanos ļaut brīvi ieceļot tūristiem no Grieķijas un Kipras, kuri ir vakcinējušies vai izslimojuši covid-19 un to var oficiāli pierādīt.

- Seišeļu salās, kas atrodas Indijas okeānā, var ieceļot tūristi, kuri oficiāli var uzrādīt vakcinācijas pasi, kur pēdējā pote ir vecāka par 14 dienām. Citādi tūristiem ir jāuzrāda negatīvs PCR tests, kas nav vecāks par 72 stundām.

Šobrīd arī Grieķija, Spānija, Portugāle, Kipra un Malta gatavojas ar vasaras sezonu ieviest brīvu ceļošanu vakcinētiem un izslimojušiem tūristiem. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.03.2024 - 23.03.2024 Uzlādējoša atpūta ŠRILANKĀ! Latvia Tours
Aicinām uzlādējošā piedzīvojumā, kas liks sirdij gavilēt aiz prieka, ko radīsiet Šrilankā ar tiešo lidojumu no Rīgas 18.03.! | Skatīt vairāk
no 913.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 27.02.2024 Bezmaksas ekskursijas pa Liepāju Liepājas reģiona TIB
Nepalaid garām iespēju doties bezmaksas pastaigu ekskursijā pa izgaismoto Liepāju kopā ar lielisku gidu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 24.03.2024 Viduslaiku mantojumam pa pēdām Alūksnē! Alūksnes TIC
2024.gada 23.martā Alūksnes viduslaiku pils stāsta atklāšanas pārgājiens “Viduslaiku mantojuma pa pēdām Alūksnē”! | Skatīt vairāk
12.00 EUR
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10339808sec.