Jūrmala tiek pie 2007. gada prēmijas "Звезда Travel.ru"

Publicēti ir ikgadējās tūrisma prēmijas "Звезда Travel.ru" rezultāti par sasniegumiem 2007. gadā. Tā ir sava veidā vienīgā prēmija, ko Krievijas patērētāji pasniedz tūrisma pakalpojumu sniedzējiem. Labākie tiek noteikti pēc balsošanas rezultātiem internetā. Kā atzīmē interneta portāls Travel.ru, tad balsošanā par 2007. gadu ir piedalījušies gandrīz 7 tūkstoši interneta lietotāju.

Rezultāti liecina, ka krievu ceļotāji dod priekšroku krievu nacionālajai lidsabiedrībai Aeroflot, kura lido gan Krievijā, gan uz NVS valstīm un Eiropu. Nominācijā „Labākā lidsabiedrība”, kas lido Dienvidaustrumu Āzijas, Austrālijas un Okeānijas virzienā, pirmo reizi "Звезда" (tulkojumā: „Zvaigzne”) ieguva lidsabiedrība Singapore Airlines, bet lidojumos uz Centrālo un Dienvidameriku – spāņu lidsabiedrība Iberia. Citās kategorijā lielāko daļu balsu tika atdotas lidsabiedrībai Emirates (Tuvie Austrumi un Āzija) un Delta Air Lines (Ziemeļamerika), abas iepriekšminētas jau otro gadu pēc kārtas ieņem šajā maršrutā šo augsto pozīciju. Tāpat otro reizi "Звездa" tiek lidsabiedrībai Transaero kā labākajai lidsabiedrībai, kura veic čarterreisus.

No tūrisma aģentūrām, kas strādā Krievijas teritorijā visos virzienos (ienākošais, izejošais tūrisms), kā labākais ir atzīts tūroperators Tez Tur (Tuvie Austrumi un Āzija, Dienvid-Austrumu Āzija, Ēģipte, Turcija), kas ieņēma arī jau piekto reizi pēc kārtas „palmu” sacensībā par labāko „atpūtu pludmalē” (pēc atpūtas veidiem). Uz reizes divas "Звездa" interneta portāla Travel.ru apmeklētāji piešķīra jaunajam konkursa līderim – tūrisma firmai "Мультитур", kas organizē ceļojumus Krievijā un NVS valstīs. Tāpat arī kompānijai "Натали Турс" (arī 2006. gadā) – par ceļojumiem uz Eiropu (izņemot Skandināviju un Baltijas valstis), kā arī par kruīzu ceļojumu piedāvājumiem.

Otro gadu pēc kārtas atzinību ieguva "Астравел" kā labākais tūroperators ceļojumiem uz Āfriku (izņemot Ēģipti) un kā aktīvā un piedzīvojumu atpūtas ceļojumu organizators. "Балтик-Сервис" kļuva par uzvarētāju kategorijā "Baltijas valstis", bet tūrisma firma "Южный Крест" tika nominēta kā labākā virzienam uz Dienvidameriku. Turpretī pēc atsevišķiem tūrisma atpūtas veidiem kā labākās kļuva "Нева" (trešo reizi pēc kārtas – ekskursiju tūres), "Туртрансвояж" (pirmo reizi – autobusu tūres), "Солвекс-трэвэл" (otro reizi pēc kārtas – bērnu atpūta) un "Асент Трэвел" (kalnu slēpošanas programmas).

Nominācijā "Labākais kūrorts" tūristi, tāpat, kā arī visos iepriekšējos gados savā balsojumā atdeva "Zvaigzni" Jūrmalai (Latvija), seko Soči (Krievija), Kemera (Тurcija), Šarm el Šeiha (Ēģipte) un Maldivu salas. Citās jūras un okeānu piekrastēs uzvarētāji kļuva Kоstа-Dorada un Kanāriju (Spānija), Varadero (Kuba), Puketa (Таizeme), pirmo reizi – Dubrovnika (Horvātija), Maijami (ASV), Agadira (Маrоka) un Bora-Bora (Franču Polonēzija). Turpretī par labāko Krievijas kalnu kūrortu ir nominēta Krasnaja Poļana (Soči).

Starp labākajām "pludmales" viesnīcām vislielāko balsu skaitu ir ieguvuši tādi „jaunie” līderi kā Xanadu Resort Hotel 5* (Beleka) Domina Coral Bay 5* (Šarm el Šeiha), Sol Umag 4* (Umaga), Taj Exotic 5* un Leela Goa 5* (Gоа). Savu uzvaru apstiprināja tāpat kā iepriekšējos gados arī Royal Cliff Beach Resort 5* (Pataja), Four Seasons 5* (Limasol), Burj al Arab 5* (Dubaija), Estival Park 4* (Lapineda).

Kā labāka vieta atpūtai ar bērniem ir nosaukta Beleka (Turcija), kas šai vietai ir jau otrā uzvara kopš balvas pasniegšanas sākumiem. Ziemas atpūtas piedāvātāju vidū līdere ir Somija. Jauniešu atpūtu un „tusiņus” piedāvā Ibiza (Spānija). Turpretī Prāga jau trešo gadu pēc kārtas paliek kā labākā vieta ekskursijām. Taču par „sapņu” valsti jau trešo gadu tiek nosaukta Itālija.

Labākā televīzijas pārraides par tūrismu piedāvā Dmitrija Krilova autorprogramma "Непутевые заметки". Pirmo reizi par labāko tūrisma žurnālu interneta lietotāji ir nosaukuši "Вокруг света", bet kā neprofila izdevumu, kurā ir labākās tūrisma sadaļas ir atzīta avīze "Комсомольская правда". Bez tam savu pagājušā gada uzvaru apstiprināja arī žurnāls Glamour.

Kā labākais krievu valodā izdotais ceļvedis atkal ir atzīta sērija "Афиши". Turpretī kā labākā interneta mājaslapa par konkrētu valsti ir nosaukta "ILOVECZ.ru"- mājaslapa par Čehiju. Tūroperatoru un tūrisma aģentūru vidū vislabākā mājaslapa internetā ir Tez Tur. Uzvaru kā labākā tūrisma pārstāvniecības mājaslapa ieguva "MySwitzerland.com – par Šveici, un iepriekšējo gadu līdere – mājaslapa par Izraēlu „Goisrael.ru”.

Pilnīgu rezultātu tabulu var apskatīties: zvezda.travel.ru/2007/final.html. Balvu pasniegšanas ceremonija notiks 2008. gada vasarā, portāla Travel.ru 10 gadu jubilejas pasākumu ietvaros. Tāpat jaunā balsošana par 2008. gada kandidātiem sāksies arī vasarā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80567503sec.