Papildinājusies Grecotel grupas All Inclusive viesnīcu saime

Neaizmirstamajā, Grieķijai piederošajā Krētas salā, pie gleznaina līča, no kura, skatoties uz vienu pusi, paveras brīnišķīgs skats uz netālu esošo salu, bet, skatoties uz otru pusi, redzami eksotiski dārzi, atrodas labi zināmā Grecotel zīmola jaunā viesnīca Meli Palace. Nevainojams serviss, plaša restorānu un bāru izvēle, bērnu klubs Grecoland un brīnumainas ainavas... Jūsu tūristi šādu atpūtu neaizmirsīs nekad.

Grecotel Meli Palace 4* viesnīca atrodas netālu no slavenās Malijas antīkās pils, 40 km no Iraklijas starptautiskās lidostas. Pateicoties savai unikālajai dislokācijas vietai, viesnīca Grecotel Meli Palace var šķist tīkamāka tiem tūristiem, kas vēlas aktīvi izmantot piedāvājamo ekskursiju programmu. Pēc ilgas staigāšanas, apskatot obkjektus, vai gariem pārbraucieniem tūristi šajā viesnīcā spēs pilnvērtīgi novērtēt, kāda ir izslavētā grieķu viesmīlība.

Grecotel Meli Palace 4* viesnīca atrodas pie glezna līča ar smilšu un oļu pludmali. Tos, kuri labprātāk par jūras krastu izvēlas bezrūpīgu atpūtu pie saldūdens, noteikti iepriecēs lielais viesnīcas baseins.
Mīnoja pils stilā uzceltā viesnīca Grecotel Meli Palace piedāvā izmitināšanu Main Building numuros 2 vai 3 cilvēkiem. Numuros ir komfortablas mēbeles, tie dekorēti ar audumiem siltos vasarīgos toņos. Apbrīnojami skaistie skati uz Krētas jūru vai kuplajiem eksotiskajiem dārziem uzturēšanos viesnīcā vērš vēl patīkamāku.

Grecotel Meli Palace piedāvātie ēdieni – īpaša labpatika. Jo ēdienus šeit var baudīt ārpus telpām – viesnīcas terasēs, tematiskajā restorānā To Nissi vai pludmales bārā. Romantiskām vakariņām dzīvās mūzikas pavadījumā vai pusdienlaika kokteiļiem ideāli piemērots ir Lounge bārs, tāpat arī restorāns Melissa, kas piedāvā plašu gastronomijas un kulinārijas delikatešu izvēli.

Ne mazāk pārdomāti viesnīcā Grecotel Meli Palace ir gādāts par bērnu atpūtu. Dažādas izklaides programmas un spēles bērniem vecumā no 3 līdz 12 gadiem piedāvā miniklubs Grecoland, savukārt pusaudžu auditorijai paredzēts Club 4U. Vēl mazuļiem viesnīcā ir atvēlēts speciāli uzbūvēts baseins, kur droši peldēties.

Visaristokrātiskākās spēles – golfa – cienītājiem būs īpaši patīkami, ka tikai 15 minūšu braucienā no Grecotel Meli Palace atrodas Krētas golfa klubs. Savukārt pareizticīgo konfesijas locekļus patīkami pārsteigs fakts, ka Grecotel Meli Palace teritorijā ir Sv. Varvaras baznīca.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80659008sec.