Šajās vietās jūs gūsiet nebijušus ceļojumu iespaidus 2012.gadam

Viesnīca ar īpašiem mājdzīvniekiem. Ja brokastu laikā pa terases logu ieraugāt žirafi, kas cer uz kādu garšīgu kumosu no jūsu šķīvja, tad tas nav reklāmas triks, bet gan Kenijas galvaspilsētas Nairobi viesnīcas "Giraffe Manor“ ikdiena. Patīkamā sešu istabu viesnīciņa atrodas Āfrikas Apdraudēto savvaļas dzīvnieku žirafu centra teritorijā. Viesnīcas viesi drīkst žirafes ne tikai novērot un fotografēt, bet arī glaudīt un barot.

Bāri ar labāko skatu "Ateljee Bar“ viesnīcā "Hotel Torni“ Helsinku centrā dabūt brīvu galdiņu nav nemaz tik vienkārši, - ne tāpēc, ka tajā kafija būtu īpaši garšīga vai īpaši lēta, bet gan tāpēc, ka bārs atrodas viesnīcas 13.stāvā, kur pa logiem paveras brīnišķīgs skats uz pilsētu un Baltijas jūru. Ar rindām pēc galdiņa jārēķinās arī bārā "Ozone“, kas atrodas viesnīcā "Ritz-Carlton Hong Kong“ Honkongā, un arī ne kafijas dēļ. Elpu aizraujošu skatu viesnīcas bārā nodrošina fakts, ka atrodaties 118.stāvā. Starp citu, „Ozone” ir pasaulē visaugstāk esošais viesnīcas bārs, bet pati viesnīca – augstākā viesnīca pasaulē.

Ceļasomu uzlīmju atdzimšana. Pagājušā gadsimta sākumā un pirmajā pusē pasaules apceļotāju statusa simbols bija krāsainas uzlīmes uz ceļasomām, taču šī tradīcija panīka, kad tūrisms kļuva par masu produktu. Tagad Hamburgas luksus klases viesnīca "Louis C. Jacob“ Vācijā mēģina šo tradīciju atjaunot – katrs viesis, dodoties prom no viesnīcas, saņem par piemiņu krāsainu uzlīmi, kuras dizains veidots pagājušā gadsimta sākuma stilistikā.

Viesnīcas istabas par īpašu cenu. Viesnīcu portāls www.hrs-deals.de nesen nācis klajā ar jaunu pakalpojumu – katru dienu portālā parādās īpašie piedāvājumi, kad nakšņošanas iespējas trīs līdz piecu zvaigžņu viesnīcās nopērkamas ar vismaz 50 % atlaidi. Portāls sola, ka šajā piedāvājumā tiek iekļautas tikai viesnīcas ar augstu klientu apmierinātības indeksu, turklāt tikai tūristu iecienītās pasaules metropolēs.

Bauda zem ūdens. Maldivu salas pazīstamas ar savu bagāto zemūdens pasauli, un to pierāda arī viesnīca "Conrad Maldives Rangali Island“. Viesiem tiek piedāvāta iespēja baudīt izcilas kvalitātes vīnus bārā un restorānā, kas atrodas četrus metrus zem ūdens līmeņa, bet visas restorāna sienas veidotas no stikla. Izbraukumiem pa koraļļu rifiem viesnīca piedāvā trīsvietīgu zemūdeni, - šādu servisu visā pasaulē piedāvā tikai šī viesnīca.

Labāk par pirmo klasi! Austrijas dzelzceļš ātrvilcienos līdzās pirmajai un otrajai servisa klasei ieviesis arī premium klasi – piemaksājot 25 eiro, ceļotājs varēs sēdēt īpaši ērtā krēslā ar lampu lasīšanai un brauciena laikā lasīt bezmaksas avīzes vai mieloties ar dzērieniem un uzkodām, kā arī bez maksas izmantot bezvadu internetu. Visu klašu vagonos brauciena maršrutam iespējams sekot digitālās kartēs, dāmu un kungu tualetes vilcienos ir nodalītas, bet jaunākie pasažieri var kavēt laiku bērnu kino, kur tiek rādītas multiplikācijas filmas.

Zviedru vīns. Vīna degustācija Baltijas jūrā? Izrādās, Gotlandes salā ir 27 vīndari, kas ražo sarkanvīnu. Vīnogas salā nogatavojas 100 dienu laikā, no tām gatavotie vīni ir skandināviski sausi un noteikti – pagaršošanas vērti.

Pludmale bez robežām. Jaunā pludmales promenāde Vācijas – Polijas pierobežā ir 12 kilometrus gara. Tā sākas Priekšpomerānijas pilsētiņā Kaiserbad Bansin Vācijas pusē un ved uz Sviemindi Polijas pusē. Robežu iespējams šķērsot bez pasu kontroles.

Labākais dzēriens lidmašīnā. Lai gan daudzās lidmašīnās uzkodas un dzērieni jāiegādājas par naudu, joprojām daudzi pasažieri uzskata, ka lidojumu patīkamu padara tieši glāze šampanieša. Turkish Airlines piedāvā bezalkoholisku alternatīvu – šī lidsabiedrība pasažieriem piedāvā viegli sāļo turku dzeramo jogurtu – airanu.

Peldoša kafija līdzņemšanai. Ja gribat doties kruīzā ar kuģi, bet nevēlaties atteikties no labas kvalitātes kafijas, izvēlieties kruīzu kuģi "Oasis of the Seas“ vai "Allure of the Seas“: uz abiem 6000 pasažieru ietilpīgajiem kruīzu laineriem atvērtas pasaulē pirmās "Starbucks“ kafejnīcu filiāles.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.18434405sec.