10 iemesli, lai ceļojumā dotos septembrī

Dienvideiropa - pēdējie siltie saules stari

Septembris ir īstais laiks, lai izjustu dienvidus. Skolēni un atvaļinājumu tīkotāji ir atgriezušies savās mītnes vietās, kūrortu pludmales ir romantiski tukšas, viesnīcas pazemina cenas, bet restorānos vietu pie galdiņa var dabūt bez iepriekšējas rezervācijas.

Barselona - ballītes

Barselona ir īsta ballīšu vieta jebkurā laikā, bet vasaras sezonas beigas ir slavenas ar nedēļu garām ballītēm, koncertiem, ugunsšovu priekšnesumiem un gaisa šoviem.

Roterdama - kultūra

Ar lieliskiem muzejiem un mūsdienīgu arhitektūru, Roterdama ir nepietiekami novērtēts galamērķis, lai nedēļas nogalē baudītu kultūru. Septembrī Roterdamā norisināsies Pasaules ēdienu festivāls, kas sāksies 18. septembrī un pārņems visu pilsētu. Trīs dienas vēlāk, 21. septembrī, durvis vērs mākslas darbu izstāde, kur būs redzami Vīnes mākslinieka Oskara Kokoška darbi.


Singapūra - Grand Prix

22. septembrī Singapūrā notiks, iespējams, visiespaidīgākās sacensības, kas pārņems pilsētas ielas gan dienā, gan naktī. Ja Singapūru šķiet pārāk tālu, 8. septembrī Itālijā norisināsies F1 Grand Prix.

Venēcija - Leonardo da Vinči

No 1. septembra Accademia galerijā redzamas 30 renesanses ģēnija Leonardo da Vinči gleznas, kas pārnestas no Venēcijas muzejiem un bibliotēkām. Šāds notikums ir noticis pirmo reizi pēdējo 30 gadu laikā.

Līdz 7. septembrim Venēcijā norisinās Starptautiskais filmu festivāls.

Madride - opera

Rudens sezona Madrides operas namā sākas ar Rosīni šedevru, Seviļas bārddzini - sadarbībā ar Sao Carlos teātri Lisabonā.

Minhene - Oktoberfest

Par spīti nosaukumam, Oktoberfest norisinās galvenokārt septembrī. Festivāls slavens ar putojošiem alus kausiem, gaļas ēdieniem, dažādiem pasākumiem un jautrību visa festivāla laikā.

Dienvidāfrika - vaļi

Hermanus Dienvidāfrikā, iespējams, ir labākā vieta vaļu vērošanai. Un ne velti, no 20. līdz 24. septembrim tur norisināsies Vaļu festivāls. Apmeklētāji varēs redzēt simtiem migrējošu vaļu, kas ziemu pavada Arktikas ūdeņos.


Skotija - atvērtās durvis

Septembrī, katru nedēļas nogali apmeklētājiem ir iespēja bezmaksas apmeklēt vēsturiskās ēkas, kas parasti tiek slēgtas publiskais apskatei. Apskatīt varēs gan lauku mājas, gan pilis. Ielūkojies interneta vietnē www.doorsopendays.org.uk/opendays/, kur atradīsi informāciju par ēkām un darba laikiem.

Īrija - austeres

Galvejas starptautiskais austeru un jūras produktu festivāls parasti norisinās septembra pēdējā nedēļā, šajā gadā tas apmeklētājus uzņems no 27. līdz 29. septembrim. Festivāla laikā norisināsies austeru lobīšanas čempionāts, skanēs mūzika, būs sarunas, gatavošanas paraugdemonstrējumi un daudz kas cits.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13453197sec.