Dubaija cer kļūt par pasaulē lielāko izklaides parku galamērķi

Zudusi zemūdens pilsēta, pasaulē iemīļotākie komiksu varoņi un roboti dinozauru veidolā – tie ir vien daži no motīviem, kas jaunos, iespaidīgos izklaides parkos tuvā nākotnē priecēs Dubaijas viesus.

Plānos ir atrakcijas un izklaides visām gaumēm – sākot no jau pazīstamiem zīmoliem, tostarp "Legoland" un "Six Flags", līdz pat pavisam jauniem konceptiem, piemēram, "Pearl of Dubai", kas, noslēdzoties būvniecībai, līdz 2020. gadam solās kļūt par pasaulē lielāko zemūdens izklaides parku (attēlā).

Nav noslēpums, ka teju visu Dubaijā plānoto parku galvenais trumpis ir to grandiozie izmēri. Piemēram, viens no projektiem – "IMG World of Adventure" – ietver ambīcijas radīt pasaulē lielāko iekštelpu tematisko atrakciju parku.

Vairākas kompānijas, būvējot atrakciju parkus Dubaijā, gatavojas paļauties galvenokārt uz popkultūru un visā pasaulē labi pazīstamiem zīmoliem. Tas attiecas arī uz projektu "Dubai Parks", kas taps aptuveni 60 kilometru attālumā no Dubaijas Starptautiskās lidostas un ietvers atrakciju parku "Legoland", kā arī Holivudas un Bolivudas tematiskos parkus.

"Kino kļuvis par izklaidi, kas vieno cilvēkus – gan jaunus, gan vecus. Turklāt tā tas ir visur pasaulē, jo ļaudis it visur skatās vienas un tās pašas filmas," atzīst Džons Gērners no kompānijas "Leisure Business Advisors". "Savulaik izklaides parki tika būvēti ap vietējiem un tradicionāliem motīviem, taču nu notiek gluži pretējais. Proti, tiek izmantots starptautisks koncepts, kuru pazīst it visur pasaulē," viņš piebilst.

"Šajā nozarē paziņojumi par plāniem būvēt jaunus izklaides parkus ir ikdiena, tomēr šīs ieceres līdz galam izdodas īstenot salīdzinoši reti," atzīst Gērners. Taču viņš piebilst, ka Dubaijā nu tiek darīts viss iespējamais, lai tā kļūt par starptautisku izklaides tūrisma galamērķi – tādu, kas spētu apkalpot ne tikai plašu reģionu, bet pat visu pasauli.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78238392sec.