Ko darīt ar monētām, kas paliek pāri pēc citas valsts apceļošanas [1]

Teju ikkatram gadījies ierasties lidostā ar pilnu kabatu vai maku, kas pildīts ar sīkām monētām. Tās, atvedot mājās, visbiežāk uzkrāj putekļus vai krājas kopā ar citām monētām par piemiņu no valsts, kurā esam viesojušies.

Īrijā radīta ideja tiem, kas vēlas atbrīvoties no monētām, pirms došanās mājup. Īru kompānija "Coindrum" cer radīt atvieglojuma sajūtu, ļaujot ceļotājiem samainīt sīknaudu pret atlaižu kuponiem, ko iespējams izmantot lidostā, tādējādi ļaujot iztērēt naudu, ko nevarēs izdarīt, atgriežoties savā valstī. Šim pakalpojumam nebūs augsta komisijas maksa. Kupons derēs izmantošanai jebkurā lidostas veikalā.

Šobrīd šī ideja veiksmīgi tiek realizēta Dublinas lidostā, kur bieži vien ierodas arī cilvēki, kas lidojumu neizmanto, bet vēlas atbrīvoties no mājās esošās sīknaudas.

"Coindrum" šobrīd cer izvērsties lidostās visā pasaulē, tādējādi radot komfortu ceļošanai ar maku bez sīknaudas.

Vairāk informācijas par šo projektu šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 LapsaE 02/02/2016 20:11 Ha, vai jāsaprot, ka lidostas veikalos iepirkties ar sīknaudu nedrīkst? Obligāti jāmaina pret kuponu? Tas vienkārši ir triks, kā neuzkrītoši piespiest iepirkties lidostu dārgajos veikalos! Cilvēks nopērk kuponu un tādejādi jau nosedz gan atlaides apjomu, gan meitenītes, kas izsniedz kuponu, pakalpojuma izmaksas, gan monētu skaitāmmašīnas pakalpojumu, gan kuponu drukāšanas izmaksas, gan telpu īri, gan administrēšanu, gan peļņu ienes,,,, ir aitas, ir cirpēji!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64813113sec.