Klaipēda piedāvā jaunu atrakciju – pastaigu pa ūdens virsmu [1]

Klaipēdas tirdzniecības un atpūtas centra Akropolis apmeklētājiem tiek piedāvāta jauna un Lietuvā vienīgā šāda veida ūdens izprieca – iespēja staigāt pa ūdens virsmu, ielienot ūdensbumbā.

Blakus „Cinamon“ kino centram ierīkotajā 42 m2 lielajā baseinā gan mazu, gan lielu atpūtnieku sagaida visnegaidītākās emocijas un vēl nepieredzēti iespaidi. Vienlaicīgi baseinā izturīgās ūdensbumbās var atrasties 4 personas.

Bumba ar īpašu pūtēju tiek piepūsta ar gaisu, līdz ar to iespējams staigāt pa ūdens virsmu vai pat gulēt un vērot, kas notiek zem ūdens. Cilvēks bumbā iekļūst caur īpašu, cieši aizdarāmu rāvējslēdzēju, tādēļ baudīt šo izpriecu viņš var ar drēbēm mugurā, pēc tam palikdams sauss.

Ūdensbumbu diametrs variējas no diviem līdz trim metriem, līdz ar to tās lieliski piemērotas gan pieaugušajiem, gan bērniem. Bumba pilnībā piepūsta saglabājas aptuveni 30 minūtes, bet tajā esošajam cilvēkam gaisa pietiek aptuveni 15-20 minūtēm. Pēc tam bumba tiek atkārtoti piepūsta ar svaigu gaisu.

Pirmās ūdensbumbas parādījās 2006. gadā, kad kāds japāņu zinātnieks, izgudrojis diezgan izturīgu materiālu ūdenslīdēju skafandriem, ieteica no tā izgatavot ūdensbumbu. Šodien šī ir visjautrākā ūdens atrakcija.

„Mūsu mērķis ir Klaipēdas tirdzniecības un atpūtas centra „Akropolis“ apmeklētājiem piedāvāt pēc iespējas dažādākas atpūtas iespējas. Pastaiga pa ūdens virsmu – jauna un vienreizēju pieredzi sniedzoša izprieca, kādu neatrast nekur citur Lietuvā”, - saka Klaipēdas „Akropolis” vadītājs Ovīdijs Zibalis.

Lielākajā tirdzniecības un atpūtas centrā Lietuvas rietumos apmeklētāju sagaida arī olimpiska izmēra ledus arēna, 24 celiņu „Apollo” boulings, 6 zāļu kino centrs „Cinamon”, bērnu spēļu zāle „Europa” un reģionā lielākais sporta klubs „Eola”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 super 03/02/2010 19:21 Visiem kam ir interese, arī Latvijā var šādas bumbas izīrēt par saprātīgu cenu. www.udensbumbas.lv :)

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Uzņēmumi


Rija Domus Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64470696sec.