Rīko zīmējumu konkursu «Es mīlu Daugavpili»

Tuvojoties starptautiskai bērnu aizsardzības dienai 1.jūnijā un sagaidot Daugavpils pilsētas 746 dzimšanas dienu, Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra, sadarbībā ar daudzbērnu ģimeņu biedrību “Lielas ģimenes”, rīko bērnu zīmējumu konkursu “Es mīlu Daugavpili”. Konkursā tiek aicināti piedalīties Daugavpils pilsētas daudzbērnu ģimeņu (3 un vairāk ) bērni līdz 18 gadu vecumam, kā arī biedrības “Lielas ģimenes” biedru bērni. Konkursa mērķis ir popularizēt Daugavpili kā tūrisma galamērķi, kā arī rosināt bērniem patriotismu un interesi par savu pilsētu un  dažādām tūrisma aktivitātēm.

Konkursa dalībnieks jebkurā mākslas tehnikā uz A3 formāta lapas izveido darbu, kurā jābūt attēlotiem populārākajiem Daugavpils tūrisma simboliem, objektiem un vietām, kas atrodas pilsētā. Darbus var iesniegt Daugavpils Tūrisma informācijas centrā (Rīgas iela 22A, ieejas no Ģimnāzijas ielas) līdz 27.maijam.

Visi darbi tiks ievietoti @Daugavpils.Travel Facebook profila albumā, kur katrs sociālā tīkla lietotājs varēs nobalsot par sev tīkamo liekot zīmi “Patīk” (“Like”).

Rezultāti tiks paziņoti 1.jūnijā Tūrisma attīstības un informācijas aģentūras mājaslapā www.visitdaugavpils.lv  un Facebook lapā, par godu Daugavpils pilsētas svētkiem labākie darbi tiks atlasīti, lai izveidotu kopīgu kolāžu, ko uzdāvināsim mūsu Daugavpilij.  

Konkursa nolikums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52656889sec.