Daugavpils ēdamo suvenīru klāstu papildina dabīgā šokolāde «Daugavpils»

Daugavpilī turpina paplašināt ēdamo suvenīru klāstu. Jauna šokolāde “Daugavpils” var kļūt par lielisku dāvanu sev un saviem mīļajiem - gan vietējo iedzīvotāju, gan Daugavpils viesu vidū. Saldā suvenīra izveide veltīta Daugavpils pilsētas dzimšanas dienai. Tā ir vietējā Daugavpils uzņēmuma "Sweeco" un Daugavpils pilsētas pašvaldības Tūrisma attīstības un informācijas aģentūras kopprojekta rezultāts. Pilsētas 746. gadadienas svinību laikā, 18., 19. un 20. jūnijā šo svētku suvenīru varēs iegādāties Tūrisma informācijas centra (TIC) teltī Vienības laukumā.

Šokolāde ir roku darbs un tā ir izgatavota ar īpašu mīlestību no rūpīgi atlasītām, dabīgām sastāvdaļām. Pie tam, tā ir universāla dāvana, tā ir piemērota veģetāriešiem, vegāniem, cilvēkiem ar alerģijām vai cukura diabētu, jo nesatur glutēnu, laktozi, ĢMO, rafinētu cukuru, lecitīnu un aromatizētājus. Šokolāde ir izgatavota no kakao pupiņām, kas aug kakao dzimtenē – Ekvadorā. Šokolādes pagatavošanai tiek izmantota viena no populārākajām Eiropas kakao pupiņu šķirnēm – “Arriba National”.

Ir iespēja iegādāties zemeņu piena šokolādi, itāļu keroba šokolādi ar mango, tumšo šokolādi ar mandelēm un avenēm un kokosriekstu piena šokolādi ar lazdu riekstiem un zemenēm.

Pašlaik jauno ēdamo suvenīru var iegādāties Daugavpils TIC, Rīgas ielā 22A katru dienu no plkst. 10.00 līdz 18.00. Šokolāde “Daugavpils” ir pieejama arī Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centrā, Nikolaja ielā 5 katru dienu no plkst. 10.00 līdz 19.00.

Jaunā salduma izveide ir veltīta Daugavpils pilsētas dzimšanas dienai, tāpēc 18., 19. un 20. jūnijā “kraft” šokolādi “Daugavpils” varēs iegādāties Daugavpils TIC teltī Vienības laukumā. 19. jūnijā Vienības laukumā notiks uzņēmuma “Sweeco” piedāvājuma prezentācija. Daugavpils TIC telts Vienības laukumā darbosies 18. jūnijā (no plkst. 14.00 līdz 20.00), 19. jūnijā (no plkst. 14.00 līdz 20.00) un 20. jūnijā (no plkst. 12.00 līdz 18.00).  

Vairāk informācijas par šokolādes un eko produktu veikalu “Sweeco”, kas tika izveidots ar pašvaldības grantu programmas “Impulss” atbalstu, var atrast vietnē: www.sweeco.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45020509sec.