Ekskursija «Daugavpils pa tramvaja logiem» atkal pieejama Daugavpils viesiem un iedzīvotājiem

Ņemot vēra valstī noteiktos atvieglojumus vakcinētajām un Covid-19 pārslimojušām personām, Daugavpils viesi un iedzīvotāji var atkal doties ekskursijā pa Daugavpili ar retro tramvaju. Ekskursija “Daugavpils pa tramvaja logiem” var notikt ievērojot šādus īpašus nosacījumus:

-    Katram ekskursijas dalībniekam ir jābūt derīgam Covid-19 sertifikātam,

-    Tūristu gidam ir jābūt Covid-19 sertifikātam.

Ekskursijas laikā ir jāievēro visi epidemioloģiskās drošības pasākumi, tomēr var nelielot maskas un var neievērot distanci. Pirms ekskursijas grupas dalībnieki ierodas Daugavpils Tūrisma informācijas centrā, Rīgas ielā 22A, kur aizpilda “Apliecinājuma lapu” un uzrāda Covid-19 sertifikātu vai QR kodu.

Ekskursija tiek piedāvāta grupām līdz 20 personām un tā ilgst 1h. Šīs ekskursijas laikā var doties braucienā pa Daugavpili ar pagājušā gadsimta beigās Rīgas vagonu rūpnīcā ražoto tramvaju. Brauciena laikā kopā ar gidu mājīgā gaisotnē pa tramvaja logu ir iespēja iepazīties ar Daugavpils ievērojamākajām vietām: pilsētas vēsturisko centru, Baznīcu kalnu u.c. vietām. Tramvajs šobrīd kursē maršrutā no Ķīmiķu mikrorajona līdz Daugavpils pilsētas centram. Ekskursija var sākties un noslēgties jebkurā no maršruta pieturām, tas tiek pielāgots klienta vajadzībām.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās. Ekskursiju var pieteikt Daugavpils Tūrisma informācijas centrā, Rīgas ielā 22a (Vienības nams), pa tālruņiem +371 65422818,  +371 26444810, vai e-pastu: [email protected]. Plašāka informācija par ekskursiju piedāvājumu un cenām šeit.

Ekskursiju ar retro tramvaju nodrošina Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra sadarbībā ar A/S “Daugavpils satiksme”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.14641285sec.