Daugavpils Kultūras pilī notiks labdarības concerts «Latvian Metal Supports Ukraine»

Šī gada 23.aprīlī, no plkst. 19.00 līdz 23.00, visi smagās mūzikas interesenti aicināti apmeklēt Ukrainas atbalsta koncertu “Latvian Metal Supports Ukraine”. Pasākums notiks Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu 92).  Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu (tikai stāvvietas), ieeja ar ielūgumiem, kurus jārezervē iepriekš Biļešu paradīzes kasēs un internetā:

Biļešu paradīzes links https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/116742

Koncertā piedalīsies folk metāla grupa “Varang Nord” (Daugavpils), latviešu smagās mūzikas leģenda “Preternatural” (Rīga) un progresīvie “Stagnant Project” (Rīga).

“Šajā Ukrainai un visai civilizētajai pasaulei smagajā laikā arī mēs, kā mūziķi, vēlamies sniegt atbalstu, darot to, ko vislabāk mākam – spēlēt, šoreiz vācot ziedojumus Ukrainai. Otrs- ar šo koncertu mēs vēlamies solidarizēties un paust skaidru nostāju – mēs esam par Ukrainu un pret Krievijas sākto karu”, tā pasākuma idejas autori un organizatori grupa Varang Nord.

Sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, pasākuma laikā tiks vākti ziedojumi Ukrainas atbalstam - būs iespēja veikt skaidras naudas ziedojumus Ziedot.lv kastītēs, kā arī koncerta apmeklētāji tiks aicināti zvanīt uz ziedojumu numuru 9000 6086 (maksa par zvanu 1, 42 eiro).

Apliecinot savu atbalstu Ukrainai, visi dalībnieki koncertā piedalās brīvprātīgi. Pasākumu organizē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Kultūras pārvalde sadarbībā ar uzņēmumu MuzPro un grupu Varang Nord, atbalsta Ziedot.lv un Biļešu Paradīze.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77849603sec.