Sākas biļešu tirdzniecība uz «Muzikālās bankas 2022» finālšovu Daugavpilī

2022. gada 23. augustā plkst. 12.00 sākās biļešu tirdzniecība uz „Muzikālās bankas 2022” finālšovu un ģenerālmēģinājumu Daugavpilī. Latvijas Radio 2 gada vērtīgākā popa un roka dziesma tiks noskaidrota 2023. gada 28. janvārī.

Jau ceturto gadu Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas „Muzikālā banka” sadarbības partneris ir Daugavpils pilsēta, tādēļ arī šoreiz vērtīgākās dziesmas tituls tiks noskaidrots Daugavpils Olimpiskajā centrā.

„”Muzikālās bankas 2022” sezona rit pilnā sparā, un gan pieredzējušie, gan jaunie mūziķi arī šogad ir ļoti ražīgi, iesniedzot savas dziesmas. Jau šobrīd paredzu, ka fināls būs interesants. Par pārsteigumiem būs parūpējušies kā dalībnieki, tā finālšova organizatori,” norāda Latvijas Radio 2 direktors Kaspars Mauriņš.

Biļetes uz „Muzikālā banka 2022” apbalvošanas ceremoniju un ģenerālmēģinājumu pieejamas “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/117746 ; https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/117747

Par “Muzikālo banku”

Šogad „Muzikālā banka” notiks jau 23. reizi. “Muzikālā banka” ir Latvijas Radio 2 rīkota aptauja, kurā ik gadu klausītāji nosaka vērtīgākās un mīlētākās pašmāju dziesmas. Latvijas Radio 2 ēterā „Muzikālā banka” skan trīs reizes nedēļā – otrdienās un ceturtdienās plkst. 14.05 un sestdienās no plkst. 12.00. Visa gada garumā klausītāju balsojums mājaslapā www.muzikalabanka.lv nosaka nedēļas, mēneša un gada vērtīgākās popa un roka dziesmas. Par lielo gada balsojumu, kurā piedalīsies 25 vērtīgākās dziesmas, klausītāji tiks informēti gada nogalē, kad būs noslēgusies šī gada dziesmu noguldīšana. Tradicionāli “Muzikālās bankas” gada aptauja noslēdzas ar vērienīgu apbalvošanas ceremoniju, kurā piedalās to dziesmu autori un izpildītāji, kuru darbi no radio klausītāju un žūrijas puses tiek novērtēti visaugstāk.

“Muzikālā banka 2021” laurus plūca “Prāta Vētras” un “Tautumeitu” kopdarbs „Tur, kur Dieva kamanas slīd”, otro vietu ieguva grupa “Citi Zēni” ar dziesmu “Limuzīns uz krīta”, bet godpilno trešo vietu ieņēma Dona dziesma “Tas rakstīts debesīs (Piena ceļš)”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.26487899sec.