Valmierā notiks svētku velobrauciens ģimenēm

"Manā 737. dzimšanas dienā iegriezīsim pedāļus un dosimies piedzīvojumā! Vējš matos, vasara smaidā un interesanti stāsti ausīs. Priecāšos, ja arī Tu pievienosies. Tava Valmiera."

2020. gada 26. jūlijā, plkst. 11:00 Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina gan lielus, gan mazus doties velobraucienā "Valmiera 737" kopā ar aktīvā tūrisma entuziasti Santu Paegli. Astoņu kilometru garumā izbrauksim Valmieras dzimšanas dienas ciparu kontūru, bet velobrauciena noslēgumā būs iespēja veldzēties ar SIA "Valmieras ūdens" sarūpēto atspirdzinājumu.

Velobrauciena maršruts ļaus izbaudīt pilsētas burvību un svētku noskaņu gan mierīgākās zaļajās zonās, gan pilsētas centra dinamikā. Izbraucot svētku "737" kontūru, nonāksim vietā, kur atrodas oriģinālā Valmieras minerālūdens ieguves vieta - būs stāsti, atpūta un ūdens baudīšana tieši no dziļurbuma.

Velobrauciena sākums plānots pie Valmieras Tūrisma informācijas centra (Rīgas iela 10), bet noslēgums pie Valmieras minerālūdens ieguves vietas (Jaunvāles iela). Pasākums ilgs aptuveni 2 stundas, un tas būs vieglas grūtības pakāpes brauciens, kura laikā plānota atpūta un dažādas aktivitātes.

Velobraukšana notiks pa ceļiem ar asfalta, bruģa un smilts segumu. Savai drošībai iesakām lietot velobraucēju ķiveres un cimdus. Dalība velobraucienā bez maksas.

Lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 26332213 vai rakstot e-pastu [email protected], vai ierodoties klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā.

Nākamais aktīvās atpūtas pasākums plānots 16.augustā, kad kopā ar aktīvā tūrisma entuziasti Santu Paegli velobraucienā iepazīsim Burtnieku novadu. Vairāk informācijas par pasākumu tuvākajā laikā vortālā visit.valmiera.lv!

Valmieras 737.dzimšanas dienas lidojuma programma šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45541501sec.