Gaujas Nacionālā parka Ceļotāju dienā piedalies autoorientēšanās spēlē pa Valmieras novadu!

Individuāli, divatā, ģimenes vai draugu lokā - meklēšanas un atklāšanas prieks spēj aizraut, kā lielus, tā mazus. Vai tā būtu smalka detaļas ieraudzīšana vai matemātiska dažādu simbolu skaitīšana - risināmais uzdevums kā dzinulis virza komandu jaunos piedzīvojumos. Sestdien, 17. septembrī, Gaujas Nacionālā parka (GNP) Ceļotāju dienā ļaujies meklēšanas un atklāšanas priekam un piedalies autoorientēšanās spēlē pa Valmieras novadu!

17. septembrī ar auto dodies orientēšanās maršrutā, pēc koordinātām meklē dažādus dabas un kultūrvēstures objektus GNP Valmieras novada teritorijā, un pildi jautājumu un fotoattēlu uzdevumus. Sestdienas piedzīvojums vedīs pa asfalta, grants un zemes ceļiem. Kopējais maršruta garums atkarīgs no katra braucēja, bet  būs vismaz 60 kilometru garš, ja komanda vēlēsies izbraukt visus orientēšanās punktus un pretendēt uz pārsteiguma balvām. Katrā pieturpunktā dalībniekus sagaidīs dažādi uzdevumi, kas prasīs vērību, atjautību un radošu pieeju. Brauciena laikā varēs atklāt gan jaunas, gan pakavēties jau iemīļotās GNP apskates vietās. Lai netraucēti izbaudītu spēles norisi, dodoties ceļā, neaizmirsti uzlādēt savu viedierīci vai paņemt līdzi ārējo uzlādes bateriju.

Autoorientēšanās lapas drukātā formātā vari saņemt Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) no 14. septembra vai lejupielādēt elektroniskā formātā šeit. Lai pretendētu uz pārsteiguma balvām, aizpildīto autoorientēšanās lapu (fotografētā vai skenētā veidā), uzņemtos fotoattēlus un komandas nosaukumu iesniedz līdz 18. septembra plkst. 12.00, sūtot lietotnē WhatsApp uz telefona numuru: +371 26332213 vai uz e-pastu: [email protected]. Pēc nejaušības principa 3 laimīgie pareizo atbilžu iesniedzēji 19. septembra pēcpusdienā saņems pārsteiguma balvas no GNP tūrisma uzņēmējiem. Ar balvu saņēmējiem sazināsimies individuāli!

GNP Ceļotāju dienas tiek organizētas reizi gadā, kad parka teritorijā noris dažādi pasākumi, ekskursijas un izzinoši pārgājieni, kuros aicināts piedalīties ikviens interesents. Pasākumu organizē Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālā administrācija sadarbībā ar GNP pašvaldībām un vietējiem uzņēmējiem.

Autoorientēšanās dalībniekus aicinām ievērot valstī noteiktos ceļu satiksmes drošības noteikumus, kā arī, drošākas braukšanas nolūkos, savstarpēji sadalīt lomas – transportlīdzekļa vadītājs, navigācijas uzmanītājs, u. tml. Toties ārpus transporta līdzekļa, dodoties dabā, aicinām būt atbildīgiem un ievērot dabai draudzīgas rīcības principus – ko atnesi, to aiznes!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.31611896sec.