Latvijas tirgotāju dienas Valmierā jau drīz

Jau 2023. gada 12. un 13. maijā, Valmierā, Valmieras Olimpiskajā centrā pirmo reizi norisināsies vērienīgs pasākums ’’Latvijas tirgotāju dienas’’, kurā piedalīsies vairāk nekā 170 visdažādāko nozaru pārstāvji - ražošanas uzņēmumi, tirgotāji, amatnieki, kā arī izglītības iestādes un pašvaldības.

Tirgotāju dienās Valmierā būs iespēja iepazīties ar vietējā tūrisma piedāvājumu no  Valmieras un Smiltenes novada pašvaldībām, tāpat būs iespēja uzzināt par Valmieras un Smiltenes tehnikumu profesionālās izglītības iespējām. Par visu, kas nepieciešams, lai iegūtu dažādu transportlīdzekļu vadītāja kvalifikāciju būs iespēja uzzināt pie autoskolas ’’Lauris’’ speciālistiem. Ar interešu izglītības piedāvājumu tirgotāju dienas papildinās Valmieras Sporta skola ar hokeja, florbola, vieglatlētikas un citiem sporta novirzieniem, tāpat piedalīsies arī Valmieras džudo skola un Bertānu Valmieras basketbola skola. Ar savu piedāvājumu, protams, iepazīstinās un pasākumā piedalīsies arī Valmieras Olimpiskais centrs.

Auto pasaulē ievedīs ’’SIA Mūsa motors Rīga’’, savukārt Mūsu Auto Valmiera ļaus apskatīt jaunākos Volkswagen un Škoda produktus kādi šobrīd ir pieejami. Piemēram, jauno Volkswagen ID BUZZ elektrisko busiņu un sportisko Škoda Octavia RS. Ar jaunākajiem KIA un Renault modeļiem iepazīstinās ’’Tehauto Valmiera’’. Tāpat būs iespēja aplūkot jaunāko auto un moto pasaulē no tādiem ražotājiem kā VOLVO, BMW, FORD, NISSAN un OPEL. Būs arī kvadricikli no ’’Autofavorīts’’ un motocikli no ’’SDK’’ - oficiālajiem SEA DOO, Triumph, Can-Am pārstāvjiem.

Finanšu sektoru tirgotāju dienās pārstāvēs ’’Swedbank’’ un ’’Luminor Bank’’ Valmieras filiāles.

Visu par vides un darba aizsardzību būs iespēja uzzināt pie ’’FN Serviss’’ profesionāļiem, savukārt ar aktualitātēm atkritumu šķirošanā un pārstrādē iepazīstinās SIA ’’ZAAO’’.

Ar visu, kas nepieciešams dārza darbiem iepazīstinās ’’Baltic Agro’’. Tāpat būs apskatāmi traktori un lauksaimniecības tehnika no ’’Ferrus ’’. Tirgotāju dienās būs apskatāmi un nopērkami arī kubli un pirtis no ’’BalticBuildings ’’. Pārstāvēta tiks  arī atjaunojamās enerģijas nozare - saules paneļi, kā arī dažādas apkures sistēmas.

Abu dienu garumā, protams, neizpaliks arī vēdera prieki. Zupas, picas, burgeri, kebabi, suši, beļģu vafeles, uzbeku plovs un daudz kas cits. Vesela iela pie Valmieras Olimpiskā centra tiks atvēlēta tirgotāju dienu Street Food zonai, kurā ko savai gaumei atradīs jebkurš pasākuma apmeklētājs.

Abu dienu garumā darbosies arī amatnieku un mājražotāju tirdziņš, bet mazākajiem tirgotāju dienu apmeklētājiem būs pieejamas dažādas atrakcijas Valmieras Olimpiskā centra futbola stadionā.

’’Latvijas tirgotāju dienas’’ Valmierā atbalsta apdrošināšanas kompānija "Balcia Insurance SE", būvtehnikas un instrumentu nomas uzņēmums ’’STORENT’’ un Valmieras Attīstības aģentūra.

12. maijā Latvija sāk savu dalību 2023. gada pasaules hokeja čempionātā un 20.00 pirmajā spēlē tiekas ar Kanādas valstsvienību. Tirgotāju dienu komanda sadarbībā ar Valmieras Olimpisko centru piedāvās nebijušu notikumu - ikvienam hokeja fanam būs iespēja vērot Latvijas izlases spēli uz lielā ekrāna. Paralēli hokeja spēlei, protams, turpinās darboties arī tirgotāju dienu Street Food zona.

Uzzini vairāk par ’’Latvijas tirgotāju dienām’’ apmeklējot vietni www.tirgotajudienas.lv. Tiekamies Valmierā 12. un 13. maijā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11849713sec.