Piesakies ekskursijai "Rudens krāsas Valmierā"

12. oktobrī Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar AS "Pasažieru vilciens" organizē tautas ekskursiju ar vilcienu "Rudens krāsas Valmierā", kuras laikā 200 zinātkāri un piedzīvojumus alkstoši tūristi varēs iepazīt Valmieras pilsētu un apkārtējos novadus, izvēloties sev atbilstošāko ekskursiju maršrutu no četriem piedāvātajiem. Vilciens Nr.646 no Rīgas Centrālās stacijas aties pulksten 10.36 un Valmieras dzelzceļa stacijā pienāks pulksten 13.00.

Tautas ekskursijas dalībniekiem būs iespēja izvēlēties vienu no četriem ekskursiju maršrutiem: "Oranžais vilinājums", kura laikā varēs iepazīt mītisko svētvietu Zilokalnu, grezno Dikļu pili un aizraujošo Vika pasaku parku (ekskursijas cena: 2 lati personai), "Pa zelta pēdām", kas dāvās iespēju viesoties zemnieku saimniecībā "Vildēni", kurā var aplūkot vairāk nekā 20 dažādu šķirņu eksotiskus dzīvniekus, apmeklēt atpūtas kompleksu "Avoti", kurā apskatāms divkārtējā olimpiskā čempiona BMX riteņbraukšanā Māra Štromberga ritenis, fotogrāfijas un sacensību trofejas, un ir iespēja iziet labirintu – dabas taku "Koku skola" un 2 km garajā trasē atrast dažādus noslēpumus (ekskursijas cena: 2 lati personai). Ekskursijas "Sarkanā nama noslēpums" laikā varēs izzināt Valmieras drāmas teātra dzīvi aiz priekškara, paviesoties senajā Valmierā, kā arī vizināties ar Gaujas tramvaju, klausoties aizraujošus stāstus par Valmieras nosaukuma rašanos, "Kazu krācēm" un "Titāniku" (ekskursijas cena: 3 lati personai). Savukārt ekskursija "Gardēža zaļā pastaiga" ļaus izbaudīt zaļās Valmieras spēku Sajūtu takā un Gaujas Stāvajos krastos, kā arī doties īstā piedzīvojumā uz "Valmiermuižas alus" darītavu, kurā apiņu smaržas apvīti stāsti par alus gatavošanu procesu izklaidēs ikvienu. Būs iespēja degustēt dažādas alus šķirnes, baudīt īpašas uzkodas, pārvēršot ekskursiju pa Valmieru īstās gardēža brīvdienās (ekskursijas cena: 3 lati personai).

Kā īpaša „odziņa” visām tūristu grupām ieplānots laiks tradicionālajam Simjūda gadatirgum, kurā tirgotāji, amatnieki un mājražotāji piedāvās visdažādāko produkciju, kā arī jauniešu kora „Balsis” koncerta „Par mīlestību” apmeklējums, kas plkst.15.00 ieskandinās Valmieras Kultūras centru un kurā piedalīsies dejotāja Ieva Kemlere un instrumentālais ansamblis "Tango Sin Quinto". Diriģents – Ints Teterovskis. Biļešu cena Ls 2, skolēniem un pensionāriem – Ls 1.

Dienas noslēgumā, pulksten 18.16, Valmieras dzelzceļa stacijā būs piestājis vilciens Nr.853, kas tautas ekskursijas dalībniekus vedīs atpakaļ uz mājām.

Tā kā vietu skaits katrā no ekskursiju grupām ir ierobežots, dalība pasākumā jāpiesaka iepriekš Valmieras Tūrisma informācijas centrā, zvanot pa tālruni 64207177 vai sazinoties e-pastā [email protected]. Vilciena biļetes cena no Rīgas uz Valmieru ir Ls 2,95. Uz tikšanos Valmierā!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41999292sec.