Uzzini, kā vienā rokas bagāžā salikt 100 ceļojumam vajadzīgas lietas (video)

Šķiet, lielākajai daļai zināma satraucošā sajūta, kad pirms ceļojuma jāsakravā koferis ar svarīgākajām un nepieciešamākajām lietām. Tomēr bieži vien līdzi ņemamās lietas neaprobežojas tikai ar lietām, ko patiešām vajag, bet arī tādām, kuras tikai iespējams, kaut kad, kaut kur, varbūt noderēs.

Kādā pētījumā noskaidrots, ka sievietes labsajūta ceļojuma laikā mērojama ar aptuveni 100 līdzi ņemamiem objektiem, kas rada sajūtu – viss nepieciešamais ir līdzi.

Aktrise un ceļotāja Reičela Granta populārajā video vietnē youtube.com dalās ar padomiem, kā samērā nelielā rokas bagāžā ievietot vairāk kā simts objektus, no kuriem 23 ir apģērbi, 4 pāri apavu un citas lietas – aksesuāri, kosmētika u.tt.

Viņas padomi iespējami ar dažādu palīgmateriālu izmantošanu, piemēram – elastīgajām saitēm, šķidrumiem paredzētajiem plastmasas maisiņiem, kā arī mīksta un viegla materiāla kastītēm, kurās var salikt sīkākus priekšmetus.

Pirmais Reičelas padoms ir drēbes pakot, tās cieši sarullējot. Pēc tam tās jāievieto plastmasas maisiņos, tādējādi tas kompakti saspiežot, neļaujot tām izritināties. Savukārt zeķes sieviete sarullē un ievieto apavos, kurus pēc tam kompakti sasien ar elastīgajām saitēm vai gumiju.

Reičela iesaka līdzīgu materiālu un izmēru apģērbus pakot kopā, ievietojot tos kastītēs. Kofera apakšā sieviete iesaka likt smagākos priekšmetus, kas sakomplektēti iepriekšminētajās kastēs, bet virsū – vieglāka svara lietas ar neordinārām formām.

Reičela gan brīdina, ka tik ļoti cieši sapakotām apģērba detaļām pēc lidojuma noteikti būs vajadzīgs gludeklis, tādēļ, ja kāds vēlas papildināt 100 lietu sarakstu un bagāžas svars to pieļauj, gludeklis noderēs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.156106sec.