Aicina uz fitnesa treniņu tiešsaistē

Daudzi uzsākuši jauno gadu ar apņemšanos par labāku fizisko formu un veselību, tāpēc Biznesa augstskola Turība ikvienu interesentu aicina uz vispārējās fiziskās sagatavotības treniņu tiešsaistē. Pirmais šī gada treniņš notiks 21. janvārī plkst. 18.00, to vadīs basketbola kluba “Biznesa augstskola Turība” fiziskās sagatavotības treneris Kaspars Zālītis. Treniņam varēs pievienoties augstskolas Facebook lapā.

“Fizisko aktivitāšu nozīme ikdienā, īpaši šajā sarežģītajā laikā, ir ļoti svarīga, jo daudzi no mums strādā un mācās attālināti un lielu daļu ikdienas pavada sēžot pie datora. Pandēmija ir krietni samazinājusi mūsu fizisko aktivitāšu daudzumu, bet  regulāras, vidējas intensitātes sportiskās aktivitātes uzlabo mūsu miega kvalitāti, koncentrēšanās spējas, imūnsistēmu un samazina muguras sāpes, kas ir novērojamas ikdienā “sēdošo” darbu veicējiem,” uzsver Kaspars Zālītis.

Lai gan šobrīd nevaram doties uz sporta zāli, ikviens var atrast sev piemērotāko veidu, kā uzturēt sevi formā, saglabājot mundrumu un stiprinot veselību. Nodarbības laikā Kaspars demonstrēs vingrinājumu kompleksu, ko ikviens varēs atkārtot pašu spēkiem. Lai dažādas fiziskās aktivitātes kļūtu par ierastu jūsu ikdienas sastāvdaļu, aicinām pievienoties treniņa norisei un kopā ar treneri apgūt vērtīgus vingrinājumus mājas apstākļos. Ceram, ka šis treniņš kalpos par iedvesmas avotu aktīvākam dzīvesveidam!

Aicināts piedalīties ikviens interesents. Tiešraidi varēs vērot Biznesa augstskolas Turība Facebook lapā 21. janvārī plkst. 18.00.

*Dalībniekiem nepieciešama vien dzeramā ūdens pudele un vingrošanas paklājiņš.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72854495sec.