Aicina uz tiešsaistes vieslekciju par līdzsvara atrašanu savā dzīvē

27. aprīlī plkst. 18:00 Biznesa augstskolā Turība aicina uz SlacklineLv organizācijas dibinātāja Uģa Čakara vieslekciju “Vienkārši atklāj līdzsvaru”, kurā lektors pastāstīs kāpēc līdzsvars ir gan mentālās, gan fiziskās veselības pamats mūsu dzīvē. Vieslekcija būs skatāma tiešsaistē augstskolas Facebook lapā.

2014. gadā Uģis dibināja organizāciju SlacklineLv, kas ir slackline sporta pārstāvju kopiena Latvijā, kas kopā trenējas, organizē treniņus citiem un piedāvā aizraujošus šovus augstumā. Viņu misija ir dot iespējas atklāt līdzsvaru ar slackline palīdzību.

„Cilvēks ir būtne, kura ir spējīga veidot stāstus, tos paust, veidojot sabiedrības daļu. Mēs sākam savu dzīvi ar stāstu, par to rīkoties, lai iekļautos apkārtējā vidē. Savas dzīves laikā, pieredzot dažādu kultūru uzskatus, mūsos nostiprinās vai mazinās ticība apkārtējiem stāstiem. Par pieredzes gūšanu, vieglumu stāstu uztverē un līdzsvaru starp pārliecībām. Par sava stāsta radīšanu un ticēšanu bezgalīgām iespējām runāsim vieslekcijā,” skaidro Uģis Čakars.

Uģis vienlaicīgi darbojas arī kā Guru “Banana Chill” uzņēmumā, kur tiek ražotas un pārdotas preces ceļojumiem, atpūtai un noderīgs ekipējums slackline sporta veida iesācējiem.

Vieslekcijas laikā lektors pastāstīs par līdzsvara atrašanu savā dzīvē, par dažādām sporta iespējām brīvā dabā un ieteiks kā atrast motivāciju uzsākt un arī nepamest nodarbošanos ar fiziskām aktivitātēm.

Aicināts ikviens interesents! Lekcijas apmeklējums ir bezmaksas. Iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49464798sec.