«Novatours» aicina sākt plānot ziemas brīvdienas slēpošanas kūrortos Itālijā un Francijā

Pandēmijas izraisītās pasaules apceļošanas apstāšanās dēļ iepriekšējās ziemas aktivitāšu baudīšana ārvalstīs apstājās negaidīti un pēkšņi. Šobrīd, ceļošanai pamazām atgriežoties ierastajā ritmā, tūrisma operators “Novatours” aicina sākt plānot slēpošanas brīvdienas, ziemas ceļojumu sezonai piedāvājot divus galamērķus sniegotajos Alpos - Francija un Itālija.

Pērn pandēmija slēpošanas sezonu noslēdza priekšlaicīgi, tāpēc šī sporta veida cienītājiem nācās meklēt citas aktīvas atpūtas iespējas. Ceļotāji, kas ilgojas pēc kalnu varenības un sniegoto virsotņu skaistuma, pēc gandrīz gada pārtraukuma beidzot varēs asināt noliktavā paslēptās slēpes.

“Jau kopš marta, kad atsākām ceļojumu organizēšanu, mēs redzam, ka cilvēki ir noilgojušies pēc ceļojumiem un labprāt dodas uz ārvalstīm baudīt atpūtu. Pieprasījums arvien aug un šobrīd jau ir līdzīgs pirms vīrusa nestā haosa laikiem. Cilvēki pamazām atgriežas savu ceļojumu laicīgākā plānošanā, vairāk rezervējot ceļojumus uz priekšdienām, mazāk izmantojot pēdējā brīža piedāvājumus, tādējādi iegūstot labākus cenu un iespēju piedāvājumus. Šobrīd redzama arī interese par galamērķiem, kur iespējams baudīt ziemas aktivitātes,” norāda tūroperatora “Novatours” vadītāja Audrone Keinīte (Audronė Keinytė).   

Sākot ar janvāri reizi nedēlā tiks organizēti lidojumi uz Ženēvas un Bergamo lidostām, kas nodrošina ērtu piekļuvi Francijas un Itālijas slēpošanas kūrortiem Alpos.

Katrs galamērķis sagaida ar sev īpaši raksturīgām iezīmēm. Itālijas slēpošanas kūrorti sagaida ar itāļu virtuves neaizmirstamajām garšām un plašām izvēles iespējām - no mierpilniem kūrortiem līdz tādiem, kas slaveni ar aktīvu nakts dzīvi, bet izmitināšana jaukās kalnu pilsētiņās svārstās no viesnīcas tipa līdz apartamentiem. Savukārt Francija aicina ziemas aktivitāšu mīlētājus, solot plašu slēpošanas trašu izvēli un izklaides pēc slēpošanas - restorāni un bāri, baseini, dubļu vannas, relaksējošas masāžas un pat vakara brīvdabas kino seansi.

“Klientu drošība mums vienmēr ir bijusi pirmajā vietā. Katrs jauns galamērķis ir rūpīgi izsvērts lēmums. Mēs uzskatām, ka ceļošanai ir labvēlīgi apstākļi, bet ārkārtīgi ceram uz vakcinācijas aptveres palielināšanos gan pie mums šeit Latvijā, gan pasaulē. Šobrīd, lai dotos ceļojumā, ir jau pašsaprotami, ka papildu personu apliecinošam dokumentam un ceļojuma biļetei ir jābūt vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātam vai negatīva Covid-19 testa apliecinājumam. Vieglāk, protams, ir tiem ceļotājiem, kas ir vakcinēti - nav nepieciešami testi, neveidojas papildu izmaksas. Ticam, ka vakcinācijas aptveres palielināšanās palīdzēs mums justies drošāk un labāk, kā arī Eiropas tūrisma nozarei,” norāda A. Keinīte.

Pirmie ceļojumi gan uz Itāliju, gan Franciju plānoti 2022. gada 8. janvārī.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19032907sec.