Ceļojumi ar viedpulksteni: kādas funkcijas būs noderīgas atpūtniekiem šovasar?

Ilgi gaidītā vasara ir klāt un ir pienācis laiks ļauties atvaļinājumu burvībai, dodoties ceļojumos tuvākos un tālākos pasaules nostūros. Neatkarīgi no tā, kur šīs vasaras piedzīvojumi aizvedīs ikkatru no mums, jaunu pilsētu un kultūru iepazīšanai īpaši noderīgs būs viedpulkstenis, kas spēj ātri un ērti asistēt gan aktīvu pārgājienu laikā, gan tik vienkāršu funkciju veikšanai, kā atrast ceļu atpakaļ uz viesnīcu.

Pilsētu apskate neapmaldoties

Bieži vien vasara tiek izmantota, lai apmeklētu un iepazītu jaunas kultūras, apskatot pilsētas arhitektūru un tēlniecības akcentus. Taču, lai visu paspētu laikus apskatīt, ir nepieciešama navigācija, lai veiksmīgāk orientētos jaunajā vidē un varbūt pat atrastu kādu apslēptu “dārgakmeni”.

“Arī viedtālruņi piedāvā dažādas iebūvētas un atsevišķi lejupielādējamas navigācijas lietotnes, taču ar viedpulksteni uz rokas locītavas, orientēšanās būs ērtāka un vieglāka. Tūristiem šovasar īpaši parocīga būs funkcija, kas iestrādāta jaunākajos viedpulksteņu modeļos – atpakaļceļš mājās. Šī funkcija seko līdzi valkātāja maršrutam, saglabājot sākuma pozīciju, un brīdī, kad ir pienācis laiks doties atpakaļ uz naktsmājām vai sākotnējo tikšanās punktu, ierīces valkātājs var iestatīt norādes atpakaļ un ierīce piedāvās taisnāko ceļu mājup. Turklāt, sekot līdzi norādēm viedpulkstenī nevis tālrunī, ļaus vairāk pievērsties un iedziļināties jaunapmeklētās pilsētas detaļās,” stāsta Mikus Tillers, Huawei produktu apmācības vadītājs.

Pie īpaši noderīgām viedpulksteņa funkcijām var pieskaitīt arī iespēju uzņemt fotogrāfijas attālināti. Šī funkcija nāks talkā, kad ir vēlme uzņemt kopbildi vai attēlu no malas. Atliek tikai novietot viedtālruni piemērotā vietā un attālumā un tad, ar viedpulksteņa starpniecību, sekot līdzi attēla kompozīcijai, lai uzņemtu ideālo atvaļinājuma attēlu.

Šīs vasaras aktīvās atpūtas cienītājiem

Šovasar netrūks arī aktīvās atpūtas cienītāju, kas dosies izpētīt Vidusjūras piekrastē atrodamās klintis vai ļausies Taizemes džungļu burvībai. Šādai atpūtai atbilstošas būs dažādas viedpulksteņos pieejamās veselības un sporta uzraudzības funkcijas, lai sekotu līdzi sava ķermeņa labsajūtai un dienas laikā veiktajām fiziskajām aktivitātēm.

“Sekot līdzi fiziskajiem sasniegumiem atpūtas laikā būs interesanti ne tikai sporta entuziastiem, bet arī atpūtas tīkotājiem. Pārgājieni kalnos, pelde kristālzilā ūdenī vai izbrauciens ar velosipēdiem gar jūras piekrasti ir tipiskās ceļojumu laikā veiktās aktivitātes. Ekstrēmākas atpūtas cienītājiem noderēs niršanas uzraudzības funkcija, ko nodrošina Huawei Watch GT 3 Pro. Viedpulkstenis analizē lietotāja niršanas ātrumu, dziļumu un ilgumu līdz 30 m dziļumam un brīdina par pārāk ilgu elpas aizturēšanu,” skaidro M. Tillers.

Patiesi relaksējošai atpūtai

Taču šovasar netrūks arī ceļotāju, kas vienkārši meklē patiesi relaksējošu atpūtu, baudot laikapstākļus un vietējo ēdienu, lai atrautos no ikdienas burzmas un atjaunotu spēkus jaunam sākumam.

“Šim nolūkam noderēs viedpulksteņos pieejamie elpošanas vingrinājumi un stresa līmeņa monitorings, kas seko līdzi sirdsdarbības ātrumam, miega kvalitātei un elpošanai, analizējot datus kopā un brīdinot ierīces valkātāju par izmaiņām rādītājos. Šādas atpūtas tīkotājiem ir ieteicams atslēgt visus pārējos paziņojumus, kas varētu uzrādīties par jaunumiem sociālajos tīklos vai darba jautājumos, un traucēt ķermeņa un prāta atpūtai,” norāda M. Tillers.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4473381sec.