Lēto lidojumu māksla: Milāna – par 19 Ls, Maljorka - par 57 Ls un Rodas sala - par 64 Ls

Šī vasara neiepriecina Latvijas iedzīvotājus ar sauli un siltumu. Tieši tāpēc tik ļoti gribas aizbēgt no pelēkās (burtiskā un pārnestā nozīmē) ikdienas un organizēt sev svētkus kaut kur saulainajos jūras krastos vai citronkoku ēnā.

Viss, kas ir nepieciešams – vēlme atpūsties un internets. Jo tieši tagad mājas lapā www.lidotleti.lv ikviens var pāris minūšu laikā rezervēt biļetes ceļojumam jebkurā pasaules malā. Turklāt par ļoti izdevīgām cenām. Piemēram, aizlidot uz saulaino Maljorku var par 57 Ls, Milānas arhitektūras skaistums atklāsies tikai par 19 Ls un Barselonas pludmales kļūs par realitāti tikai par 37 Ls un trīs lidojumā pavadītām stundām.

Mājas lapā www.lidotleti.lv vienuviet ir iespējams ne tikai rezervēt lidojumus, bet arī izvēlēties piemēroto ceļojumu, atrast labāko viesnīcu un nomāt auto vienā no automašīnu nomas uzņēmumiem. To visu var izdarīt, neizejot no mājām vai biroja, un pat sēžot ar planšetdatoru pilsētas parkā. Mājas lapa www.lidotleti.lv projektēta tā, lai ikviens varētu ātri, viegli, ērti, un pats galvenais, par pieņemamām cenām, izvēlēties sev tieši tādu ceļojumu, kas ne tikai dažādos viņa dzīvi, bet varēs brīnumainā kārtā to mainīt.

Lai sameklētu izdevīgāko piedāvājumu ir nepieciešams ieiet www.lidotleti.lv, tad lasīt vēlamo galamērķi, ceļojuma datumu un ievadīt pasažieru skaitu. Dažu sekunžu laikā sistēma piedāvās biļešu cenas un vairākus ceļojuma variantus. Tie var būt gan tiešie lidojumi tiem cilvēkiem, kuri visvairāk vērtē laiku un ērtības, gan netiešie lidojumi aktīviem ceļotājiem, kuri vēlas īslaicīgi apmeklēt vairākas valstis un pilsētas viena ceļojuma ietvaros. Mājas lapā ir iespējams atlasīt lidojumus pēc izlidošanas laika - agri no rīta, lai tiktu galamērķī jau pusdienlaikā, vai vakara lidojumi, kas ļauj iepazīt pilsētas nakts dzīvi, apskatīt ievērojamas vietas saulrieta staros un bezgalīgā iluminācijā.

Turklāt, vispirms sistēma piedāvā vislētāko biļeti. Bez tā, mājas lapā ir iespēja viegli kombinēt lidojumus, izmantojot dažādo aviosabiedrību pakalpojumus. Mājas lapas www.lidotleti.lv partneru vidū var atrast visus pazīstamos aviopārvadātājus: WizzAir, Ryanair, airBaltic, EasyJet u.c.

Gadījumā, ja nav laika viesnīcas meklēšanai, tad www.lidotleti.lv var atrast gatavus ceļojumu piedāvājumu uz pasaules slavenākajiem kūrortiem: Spānijas Tenerifi, bulgāru Vārnu, klasisko turku Antāliju, leģendāro grieķu Krētu un daudz ko citu.

Mājas lapā www.lidotleti.lv pietiek tikai ievadīt galamērķi un jau pēc dažām sekundēm tiks atlasīti piedāvājumi, tostarp transfērs no lidostas. Atliek tikai izvēlēties savam makam atbilstošu ceļojumu. Vēl viens liels pluss – doties ceļojumā var ne tikai no Latvijas, bet arī no Lietuvas lidostas.

Vairāk informācijas www.lidotleti.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54220796sec.