Tūrisma nozares pārstāvji atklāj: Ar ko bildēt ceļojuma laikā – telefonu, "ziepīti" vai profesionālo fotokameru

Ceļošana un fotografēšana – vai to var apvienot, nezaudējot ne ceļošanas laikā gūtās emocijas, ne fotogrāfiju kvalitāti? Travelnews.lv sarunājās ar trīs tūrisma nozares pārstāvēm, lai noskaidrotu to fotografēšanas paradumus un lietoto tehniku.

Baltatour tūrisma nodaļas vadītāja un valdes locekle Inita Šveide noteikti nav no ceļotājiem, kuriem pietiek vien ar atmiņām: "Fotogrāfēšana ceļojumu laikā man ir ļoti svarīga. Ceļojumā noteikti nedodos bez sava fotoaparāta. Lai gan ceļojuma laikā gūtās emocijas novērtēju, tomēr svarīgi arī redzēto iemūžināt bildēs, lai pēc tam varētu padalīties piedzīvotajā gan ar draugiem, gan paziņām, gan lietot kā uzskates materiālu klientiem. Šobrīd esmu iegādājusies jaunu profesionālo fotokameru, šoreiz izvēlējos Sony zīmolu."


"Ceļojumu laikā parasti bildēju minimāli, jo nejūtos ērti nesot līdzi fotokameru un arī tās somu. Esmu no ceļotājiem, kuriem ceļojuma laikā ir svarīga brīvība, tādēļ izvēlos fotoaparātu līdzi neņemt, lai gan pēc katra ceļojuma to nožēloju. Ceļojumos, kad tomēr izvēlos fotogrāfēt, to daru ar savu planšetdatoru," atklāj Cēsu tūrisma informācijas centra attīstības vadītāja Andra Magone.

Nikos Travel direktore Jeļena Serebrjakova: "No ceļojumiem nevedu vien patīkamas emocijas, bet arī cenšos izveidot kvalitatīvas fotogrāfijas. Ceļojuma laikā fotogrāfēju gan ar savu tālruni iPhone, gan profesionālo fotokameru Canon. Bildes no ceļojumiem ievietoju gan sociālajā tīklā Facebook.com, gan Nikos Travel mājas lapā, gan izvietoju biroja telpās."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78123689sec.