Interesanti fakti par «Millenials» jeb Y paaudzes ceļošanas pieredzi

Pie Y paaudzes jeb "Millenials" sevi var pieskaitīt tie, kuri dzimuši laika posmā no 1980. līdz 1998. gadam. Pamatojoties uz pētījumiem un novērojumiem, tiek lēsts, ka vairumam šīs paaudzes ceļotājiem atvaļinājuma laiks nav pārāk liels, to budžets visticamāk neatļauj doties luksus ceļojumos, tomēr šie faktori nav jāuztver kā kategoriski, jo iespējas paveras tiem, kuri tās meklē!

Piedāvājam iepazīties ar dažādiem piedāvājumiem, kas piemēroti tieši Y jeb "millenials" paaudzei, kas spēs reizē izglītot un izklaidēt!

Ekskursijas nelielai tūristu grupai ir vislabākās

Pretēji daudzu uzskatiem, ekskursijas nelielai cilvēku grupai patiesībā ir vislabākās! Ceļotājiem iesaka izvairīties no ekskursiju piedāvājumiem lielai tūristu grupai. Šādās ekskursijās visbiežāk piedāvā apskatīt tikai visiem zināmus un populārus galamērķus, nesniedzot tūristam iespēju izbaudīt patieso valsts garšu. Iespējams, ka tā var palaist garām kādu līdz šim ceļojumu aprakstos neminētu reģiona pērli!

Dodies uz kempingu sagatavojies

Kempings ir lielisks veids, kā atslābināties no darba dienas stresa, tomēr Y paaudzes ceļotājiem iespējams nav īsti skaidrības, kā sagatavoties šādam atpūtas braucienam – ko ņemt līdzi, kas būs nepieciešams, bet kas ir lieks! Tāpēc neskaidrību gadījumā ir iespējams rast risinājumus, izmantojot "Tentrr" –  interneta vietnes "Airbnb", kas ceļojuma laikā palīdz atrast un izīrēt naktsmītnes, īpaši pielāgota versija kempinga vajadzībām.

Y paaudzes ceļojumu plānošanas serviss

Var gadīties, ka tevī kūsāt kūsā alkas pēc piedzīvojuma, pēc kā neparasta un līdz šim nebijuša, bet nav domubiedru, ar kuriem vienoties kopīgā braucienā. Tāpēc iespējams vietas, kur vari sastapt savus vienaudžus un iespējams arī domubiedrus, ir tas, kas vajadzīgs!

"For the love of travel" ir īpaši "Millennial" jeb Y paaudzes ceļot gribētājiem piemērots palīgs piedzīvojumu meklējumos. Ja piederi šai paaudzei un vēlies gūt iespaidus jaunā kompānijā, tad iespējams ir vērts ielūkoties šī servisa piedāvātajos pakalpojumos!

Piedzīvojums pirms darba gaitu uzsākšanas

Studenti, kuri teju kā beiguši augstskolu un ir jau ar diplomu rokās, pirms turpmāko karjeras soļu speršanas, iespējams vēlas atpūtu un piedzīvojumus un starp tiem ir arī Y paaudze. "EE College Break" piedāvā ceļojumus un piedzīvojumus jauniešiem vecuma posmā no 18 līdz 28 gadiem. Ja arī esi šajā vecumposmā un pirms darba gaitām vēlies gūt iespaidus no trakiem piedzīvojumiem, tad iespējams ir jāpainteresējas vairāk par šiem piedāvājumiem!

Izstaigā Eiropas pilsētu skaistākās vietas kājām

Dažas Eiropas pilsētas saviem viesiem piedāvā unikālas iespējas – bezmaksas pastaigu ekskursijas. Šādas ekskluzīvas iespējas piedāvā: "Sandemans New Europe".  Pastaigu laikā no gidiem uzzināsiet daudz par pilsētas vēsturi, kultūru, iespējams varēsiet saņemt ieteikumus, uz kuru restorānu vislabāk doties, lai ieturētu maltīti.

Pilsētas, kur iespējams izmantot šādu pastaigu ekskursiju, ir Londona, Prāga, Amsterdama, Barselona, Lisabona.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14665413sec.