Nodibinājums «Bērnu rīts» noslēdz Ziemassvētku labdarības maratonu viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga»

412 bez vecāku apgādības palikušu bērnu piepildītas vēlēšanās – tāda ir šī gada "Bērnu rīts" organizētā Ziemassvētku labdarības maratona statistika.

Klātesot Valsts sociālās aprūpes centra (VSAC) "Rīga" filiāļu "Rīga", "Teika" un "Pļavnieki", kā arī Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra (RPBJC) struktūrvienības "Imanta" audzēkņiem un pedagogiem, Labklājības ministrijas pārstāvjiem un fonda "Bērnu rīts" atbalstītājiem, piektdien, 27. decembrī - Ziemassvētku pasakas gaisotnē viesnīcā "Grand Hotel Kempinski Riga", skanot Markus Riva un Musiqq dziesmām - tika noslēgts ikgadējais labdarības maratons.  

Jaroslava Tomaševiča, labdarības fonda "Bērnu rīts" vadītāja: "Šogad mēs saņēmām divreiz lielāku vēstuļu skaitu kā pērn – 412 bērnu vēlēšanās, kas atceļojušas pie mums no 20 dažādiem bērnu namiem visā Latvijā. Paldies visiem un ikvienam, kurš ikdienas steigā atrada laiku un iespēju kļūt par labo darbu vēstnesi, apliecinot, ka kopā mums ir spēks!". Vienlaikus J. Tomaševiča pauda gandarījumu, ka ik gadu kustībai pievienojas arvien vairāk uzņēmumu un sabiedrībā zināmu personu, kuras aicina sabiedrību nebūt aizspriedumainiem. Savu atbalstu pauda arī Labklājības ministrijas pārstāvji un labklājības ministre Ramona Petraviča, kura aicināja ikvienu dzīvot mīlestībā, saticībā un dāvāt siltumu otram ne tikai Ziemassvētkos, bet visu gadu.

Pasākuma viesu vidū bija bērnu namu audzēkņi un viņu pedagogi, brīvprātīgie, sabiedrībā zināmas personas un citi interesenti, kuri ne tikai dāvāja prieku bērniem, bet vienlaikus ar savu klātbūtni arī uzrunāja sabiedrību nebūt aizspriedumainiem. Šobrīd VSAC "Rīga" filiālēs "Teika", "Pļavnieki" un "Rīga" un RPBJC struktūrvienībā "Imanta" savu ikdienu vada vairāk kā 130 bez vecāku apgādības palikuši bērni vecumā no 3 līdz 18 gadiem.

Labdarības fonda "Bērnu rīts" komanda saka paldies visiem atbalstītājiem, pateicoties kuriem Ziemassvētku pasaka bija iespējama – viesnīcai Grand Hotel Kempinski Riga par silto uzņemšanu, uzņēmumiem TRUST kids, iDental, Dalila lashes, Veselības centrs 4, Rimi Latvia, EnVers Group un Orange Toys, mūziķim un pasākuma vadītājam Markum Rivam, grupai Musiqq, saksofonistam Jānim Danevicam un pianistam Otto Kovči par muzikālajiem priekšnesumiem, SkanaGaisma.lv par pasākuma tehnisko nodrošinājumu, uzņēmumiem Mix Max, Latvijas Roze un Bons.Balloons  par telpu dekorēšanu, Aqua Angels Latvia par ūdeni, Laboratorium.lv par krāšņo ķīmisko šovu, Daniels Danilovs Media par filmēšanu, Ziemassvētku vecītim Aināram Ašakam un Sniegbaltītei Evijai Vilnovičai, kā arī Gotardo Ronītim un Viktorijai Romanovskai par pasākuma iemūžināšanu fotogrāfijās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.16366482sec.