Koferis pašgājējs - jau drīzā nākotnē! (video)

Visi zina, cik satraucoši ir mēģināt izmanevrēt cauri lidostas gaiteņiem, velkot smagu koferi. Tāpēc tika izgudrots koferis, kas atvieglos ceļotāja dzīvi un pārvietosies pats.

Kofera nosaukums ir “Travelmate”, kas tulkojumā nozīmē “ceļojumu biedrs”. Tas ir kā neliels robots, kas var pārvietoties pats, gan horizontāli, gan vertikāli. Tāpat tas prot veiksmīgi izvairīties no šķēršļiem, sekot īpašniekam un pielāgoties viņa pārvietošanās ātrumam.

Kofera motors ir pietiekami jaudīgs, lai uz sevis varētu noturēt vēl kādu somu. Arī akumulatora uzlāde ir vienkārša – caur USB vadu, ko var pieslēgt jebkurai, normālai kontaktligzdai. Koferī ir iestrādāts GPS, tāpēc, izmantojot “Travelmate” aplikāciju, īpašnieks varēs sekot līdzi tam, kur koferis atrodas. Tāpat tajā var iestrādāt video kameru vai fotoaparātu, un tādējādi tas uzņems dažādas, interesantas bildes.

Kompānija, kas izgudroja “ceļojumu biedru”, ir “Travelmate Robotics” Sanfrancisko, ASV. Viņi izveidoja šo koferi, tāpēc ka lielākajai daļai kompānijas darbinieku patīk ceļot. Viņi ir novērojuši, ka tieši bagāžas pārvietošana cilvēkiem mēdz sagādāt daudz problēmu.

Iegādāties šo mazo “ceļojumu biedru” varēs 2017. gada jūnijā, un tā cena būs 399 dolāri. Interesanti gan, cik daudz koferīšu braukās pa pasaules lielākajām lidostām?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


SIXT Latvija
,


airBaltic
,


Europcar
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.13337302sec.