Pirmais nacionālais skriešanas seriāls ir klāt

2011.gada 8.maijā ar Rīgas pusmaratonu sākas pirmais nacionālais skriešanas seriāls Skrien Latvija. www.skrienlatvija.lv Tajā apvienoti seši Latvijas pusmaratoni (21 km) un tautas skrējieni (apm. 5 km) to ietvaros:
8.maijā Rīgas pusmaratons www.rigaspusmaratons.lv
19.jūnijā Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons www.pusmaratons.lv
17.jūlijā Liepājas pusmaratons www.liepajaspusmaratons.lv
6.augustā SEB Kuldīgas pusmaratons www.kuldigas-pusmaratons.lv
17.septembrī Sportlat Valmieras maratons www.valmieras-maratons.lv
15.oktobrī Siguldas pusmaratons www.siguldasmaratons.lv
Skrien Latvija ieskaitei dalībniekiem nepieciešami četri pieveikti skrējieni - četri pusmaratoni vai četri tautas skrējieni sezonas laikā. Visi dalībnieki, kuri pieveiks vismaz četrus no sešiem seriāla pusmaratoniem, saņems prestižas piespraudes un īpašu sporta T-kreklu. Ātrākie katra posma balvām varēs pievienot naudas balvas arī par uzvaru kopvērtējumā.
Arī tautas skrējienu dalībniekiem tiks veidotas reitingu tabulas un pasniegtas sponsoru balvas par uzvarām kopvērtējumā.
Skrien Latvija organizē biedrība "Latvijas pusmaratoni", kurā apvienojušies Latvijas pusmaratonu organizētāji - sporta klubs "SportLat", Ventspils Maratona klubs, Kuldīgas Sporta centrs, Liepājas Vieglatlētikas klubs un biedrība "A2".
Skrien Latvija būs vērienīga skrējēju kustība un tautas sporta notikums ar viskuplāko dalībnieku, līdzjutēju un skatītāju skaitu, ar visplašāko amatieru un Latvijas un Baltijas elites skrējēju dalību. Katrā posmā plānojam ap 1500 dalībnieku, kopā sasniedzot 10 000. Tie būs skriešanas svētki, kas sāksies pavasarī un beigsies rudenī ar noslēguma balli un Lielās balvas izlozi.
Ivars Eglītis
Skrien Latvija idejas autors:
"Pirmais nacionālais skriešanas seriāls Skrien Latvija ir klāt! Pazīstamākie, apmeklētākie un skaistākie Latvijas pusmaratoni un tautas skrējieni apvienojušies vienā lielā izaicinājumā visiem mūsdienīgi domājošiem Latvijas ļaudīm, kas veselīgu dzīvesveidu un kustību prieku izvēlējušies par dzīves normu. Veselīgi - tas ir stilīgi! Tāpēc šogad un turpmāk modē būs skriešana. Tā vīriešus padara staltus un stiprus, sievietes - slaidas un skaistas. Nepalaidiet garām šo lielisko iespēju dzīvot enerģiskāk, priecīgāk un labāk!"

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60192513sec.