Pludmales akvaparks atklāj desmito sezonu

Ventspils Pludmales akvaparks tika atklāts 2002.gada vasarā un sākotnēji tas tika dēvēts par Akvaparku „Ventspils”. 2010.gadā, veicot rekonstrukcijas darbus un atklājot Ūdens piedzīvojumu parku pilsētas centrā, pie Zilā karoga pludmales esošais ūdens izklaides centrs ieguva jaunu nosaukumu - Pludmales akvaparks.

Pludmales akvaparks darbu uzsāks š.g. 4. jūnijā un šī būs akvaparka desmitā sezona. Šo gadu laikā tas kļuvis par vienu no populārākajiem un iecienītākajiem atpūtas objektiem Ventspilī vasaras sezonā. 2010. gada vasaras sezonā Pludmales akvaparku apmeklēja turpat 27 tūkstoši cilvēku.

Līdz ar Pludmales akvaparka jubilejas sezonas uzsākšanu padomāts arī par patīkamu pārsteigumu apmeklētājiem - 4. un 5. jūnijā katrs desmitais apmeklētājs Pludmales akvaparka pakalpojumus varēs izmantot par brīvu.

„Pludmales akvaparks” piedāvā 3 dažādus baseinus, kuros ūdens temperatūra tiek uzturēta ap +24° C. Pie baseiniem ierīkoti 8 un 10 m augsti torņi ar dažādiem slīdkalniņiem. Mazuļus priecē īpaši viņiem piemērotas atrakcijas. Vēsā laikā pēc peldes baseinos iespējams sasildīties saunās vai burbuļvannās, kurās ūdens temperatūra sasniedz pat +35°C grādus. Visu vasaru Pludmales akvaparkā darbosies arī kafejnīca „Parka roze”.

“Pludmales akvaparks” būs atvērts apmeklētājiem tūrisma sezonas laikā – no 4.jūnija līdz septembrim - katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00.

Informāciju par Pludmales akvaparku var iegūt arī mājas lapā www.pludmalesakvaparks.lv

Ienirsim saulainā vasarā Ventspils Pludmales akvaparkā!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46462297sec.