Tavs vasaras izaicinājums – «Šķūnenieku kauss 2011» – ir klāt!

Nu jau vairāk nekā 15 gadus ikviens velo sporta un labi atpūsties gribētājs zina, ka augusta otrās nedēļas nogalē ir jādodas uz Gulbenes novada Lejasciema pagastu. Tā arī šogad, 13. un 14.augustā te risināsies kārtējās riteņbraukšanas sacensības „Šķūnenieku kauss 2011”. Pateicoties organizatoru azartam un vēlmei padarīt šīs divas dienas interesantas ne tikai riteņbraucējiem, bet visai ģimenei, ik gadus pasākuma apmeklētājiem dalībniekiem tiek piedāvātas jaunas iespējas piedalīties arī citās sportiskās aktivitātēs. Līdzīgi kā aizvadītajos gados, pirmajā dienā pēc 10 kilometru distances pievarēšanas pa asfaltu, stiprākie varēs spēkus pārbaudīt, ar kalnu divriteņiem dodoties pa mežainu un purvainu apkārtni. Otrajā dienā notiks triatlona sacensības – brišana pa Gauju, braukšana ar riteni un kross. Pēc tam – futbola sacensības un tautā iemīļotais dubļu futbols.

Jāpiebilst, ka sacensību unikalitāte slēpjas faktā, ka dalība tajās un zaļumballe ir par brīvu, bet sacensību uzvarētājs 10 kilometru distancē saņem sacensību organizatora Aivara Galeja pašdarinātu kausu!

„No sirds priecājos, ka 1996.gada augustā aizsāktā tradīcija dzīvo un dāvina prieku tuviem un tāliem riteņbraucējiem! Toreiz viss sākās it kā pa jokam, kad paši savā starpā nolēmām izmēģināt spēkus pirms Vienības brauciena. Ar katru gadu interesentu un atbalstītāju kļuva arvien vairāk, un nu brauksim jau sešpadsmito reizi. Man kā cilvēkam, kura saknes un dzimtās mājas ir Lejasciems, ir gods radīt šādus svētkus!” saka sacensību galvenais organizators Aivars Galejs.

Starts sacensību galvenajai disciplīnai - 10 kilometri šosejas riteņbraukšanā - notiks 13.augustā pulksten 12:00. Trase ir 5 kilometrus garš šosejas posms Sinoles virzienā, kurš jāveic abos virzienos - starts un finišs būs vienuviet. Ir paredzētas arī sacensības bērniem - tām starts tiks dots Lejasciema centrā pulksten 11.45.

“Šķiet, ka vasara Lejasciemā nav iedomājama bez Šķunenieku kausa! Tāda allaž ir sajūta, tiekoties ar šejienes cilvēkiem, kuri vienmēr pārjautā, vai pasākums būs, atrāda iegādātos velosipēdus un citu ekipējumu. Tā laikam ir sava veida uzticība mums, organizatoriem, jo pēdējos gados ir audzis atbalsts un brīvprātīgais darbs, ko iegulda paši lejasciemieši, nākot talkā sacensību norises nodrošināšanā,” atzīst Gatis Kurzemnieks, sacensību organizators.

Sīkāka informācija par dalību un sacensību norisi: www.skunenieki.lv.

Nāc un piedalies arī tu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41681099sec.